Piţi i-a pus clauză lui Mititelu: «Nu vorbeşti de arbitraje!»

Ultima actualizare:

    Piţurcă nu vrea ca  declaraţiile lui  Mititelu să se  răsfrângă asupra  echipei
Piţurcă nu vrea ca declaraţiile lui Mititelu să se răsfrângă asupra echipei

Victor Piţurcă a semnat contractul cu Universitatea Craiova abia după ce patronul i-a promis că nu va mai contesta prestaţiile “fluieraşilor”.

Adrian Mititelu nu a mai acuzat deloc arbitrajele în ultima perioadă. Patronul Craiovei a fost redus la tăcere de către Victor Piţurcă, fostul selecţioner accceptând să semneze contractul cu oltenii abia după ce boss-ul din Bănie s-a angajat în scris că nu va mai contesta prestaţiile "fluieraşilor".

Dezvăluirea a fost făcută pentru "Click!" de către Dumitru Dragomir, care are o relaţie foarte bună cu cei doi şefi ai "alb-albaştrilor".

"Mititelu are o convenţie clară cu Piţurcă. El s-a angajat că nu va mai comenta prestaţiile arbitrilor şi până acum văd că e om de cuvânt", a declarat preşedintele LPF.

Ştiinţa a fost cea mai dezavatajată echipă din primul eşalon în startul acestui sezon, iar din această cauză a şi stat vreme de câteva etape în subsolul clasamentului, iar Piţurcă nu vrea ca declaraţiile împotriva arbitrilor făcute de Mititelu să se răsfrângă asupra echipei.

Până la venirea fostului selecţioner la Universitatea, finanţatorul juveţilor era unul dintre cei mai mari critici ai fluieraşilor din Liga I şi, totodată, un campion la amenzi primite din cauza declaraţiilor calomnioase la adresa "oamenilor în negru".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net