Piţi, pus la respect de Mititelu

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Adrian Mititelu continuă războiul de la distanţă cu Victor Piţurcă. Patronul Craiovei a găsit o modalitate inedită de a-i transmite încă o dată managerului general cine-i şeful la echipă.

Oficialii din Bănie şi-au invitat juniorii la sediul clubului pentru a le înmâna cadouri de Moş Crăciun. Micuţilor li s-a pregătit şi un tort uriaş, pe care erau inscripţionate numele celor doi oameni care conduc echipa, dar şi funcţiile lor!

În dreptul numelui lui Adrian Mititelu a fost scris "patron", iar în dreptul lui Victor Piţurcă - "antrenor", deşi cel de-al doilea este, în acte, manager general, la fel cum figurează şi pe site-ul oficial al "alb-albaştrilor".

Nu e pentru prima oară când Mititelu procedează de o asemenea manieră. Deranjat de faptul că îşi pierde puterea în club, patronul l-a pus respect pe Piţurcă şi în urmă cu câteva zile.

"Încă nu am murit. Tot eu sunt şeful la echipă!", a declarat el, cu bătaie către managerul general. Cei doi au întrerupt orice legătură în urmă cu aproape două săptămâni.

Atunci, Piţi şi jucătorii au plănuit să meargă împreună la o petrecere de final de an la un local din comuna Beharca, situată la 20 de km de Craiova. Mititelu nu a ştiut. A fost chemat la eveniment cu doar o jumătate de oră înainte să înceapă distracţia, dar, iritat, nu a onorat invitaţia.

Cine va ceda primul?

simeon stalpnicul png

Mititelu şi-a propus să scape cu orice preţ de Piţurcă, motiv pentru care l-a tot înţepat în ultima perioadă. Conform contractului pe care cei doi l-au semnat în vară, el nu poate să-l dea afară pe managerul general, însă speră să-l determine să plece singur.

"Staţi liniştiţi, nu voi pleca. Am venit cu bani de acasă la echipă, pentru ca acum să plec?! Nu voi face această greşeală. Suporterii sunt alături de mine", le-ar fi transmis Piţi colaboratorilor săi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net