Politicienii îşi fac imagine cu bisturiul

Ultima actualizare:

Fostul ministru al Sportului, senatorul PDL Sorina Plăcintă a intrat în vizorul colegilor din Parlament. Prin târg se zvoneşte că şi-ar fi micşorat nasul şi urechile, dar şi că a făcut nişte injecţii care să îi acopere ridurile şi să îi mărească buzele.

Bârfele sunt alimentate şi de faptul că ea a lipsit o perioadă de la Senat, iar când a venit la serviciu, avea nişte vânătăi în jurul unui ochi, semn ce indica o intervenţie chirurgicală. Senatorul însă dezminte bârfele.

Nu este adevărat, asta e o aberaţie venită de la Marian Oprişan! În afară de apendicită şi de cezariană n-am făcut niciodată nici o altă operaţie", spune ea.

Doctorul estetician Călin Doboş de la Clinica Hyperion o contrazice. După părerea lui, expresia feţei pare mai destinsă, indicând eventual un tratament cu „botox sau/şi umplerea unor şanţuri cu acid hialuronic". Specialistul spune că „cearcănele par a fi dispărut iar pomeţii par mai ridicaţi, ceea ce indică fie un lifting 3d (centrofacial), fie injectare de acid hialuronic".

Şi despre deputata PDL Raluca Turcan se spune că ar fi apelat la bisturiu pentru înfrumuseţare. Colegii deputaţi sunt convinşi că Raluca şi-a făcut lifting facial dar şi o operaţie de mărire a sânilor. Mai mult, o lungă perioadă de timp s-a vorbit şi despre inelul pe care aceasta şi l-ar fi pus pe stomac pentru a-şi menţine silueta. Raluca nu combate bârfele.

„Chiar dacă mi-aş face operaţii estetice, nu aş comenta nimic pe această temă. Cred că o femeie e liberă să facă ce vrea cu look-ul său. Dacă mi-aş face vreo operaţie, mi-aş face-o pentru mine", ne-a declarat pedelista.

Într-adevăr, specialistul Doboş confirmă modificările: „Faţa pare cu textura mai netedă - probabil tratamente laser sau lumină intens pulsată sau chiar peeling".

El a constat că deputata nu mai are riduri, ceea ce ar fi putut rezolva cu un tratament cu toxină botulinică, iar „nasul mi se pare mai îngust şi fin, sprâncenele mai ridicate, lucru care ar fi putut fi rezolvat cu toxină sau chiar cu un lifting de sprâncene".

Dacă pentru o parte dintre aleşi subiectul operaţiilor estetice este unul tabu, deputatul PSD, Oana Niculescu Mizil nu se sfieşte să vorbească despre implantul mamar pe care şi l-a făcut în urmă cu o jumătate de an.

Pesedista îşi dorea de multă vreme această ajustare a bustului, însă nu avea prea mult curaj să se supună intervenţiei chirurgicale. Cu implantul de silicon, Oana le pare colegilor mult mai sigură pe sine.

Fostul ministru liberal al Educaţiei, Cristian Adomniţei, a recunoscut că s-a dus cu nasul la doctor din motive clare: deviaţia de sept îl făcea să sforăie atât de tare încât soţia sa i-ar fi spus că ori el se operează ori ea nu-l mai ia de bărbat.

Liberalul Eugen Nicolăescu, fost ministru al Sănătăţii, a profitat de bunăvoinţa doctorilor din subordine şi a intrat în spital cu nasul la revizie generală. El avea probleme grave de respiraţie, care au fost corectate chirurgical.

Raluca Turcan - 2008(medalion) Deputata PDL afişa un bust prea puţin generos privirilor

Oana Mizil- 2009 (foto dreapta) Înainte de operaţie deputata PSD se ferea să poarte decolteu

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net