Povestea impresionant─â a lui Jin Xing, dansatoarea care a fost b─ârbat! - FOTO

image
xing 2

Ultima dat─â c├ónd Jin Xing a fost la New York era b─ârbat. Starul de cinema chinez este a┼čteptat ca femeie pentru prima oar─â ├«n marele ora┼č american.

Academia de dans acesteia, numit─â Jin Xing Dance Theatre, are primul spectacol ├«n SUA, ├«n ora┼čul unde ┼či-a ├«nceput cariera de dansator ├«n urm─â cu 20 de ani. Jin Xing, ├«n v├órst─â de 44 de ani, este prima persoan─â din istoria Chinei care face public─â schimbarea. Acum este mam─â a trei copii.

image
xing 3

Jin Xing a devenit femeie ├«n 1995 ┼či de atunci p├ón─â ├«n prezent ea a devenit o adev─ârat─â piatr─â de referin┼ú─â pentru cultura chinez─â, atunci c├ónd a fost aleas─â ├«n mod neoficial ambasadoarea culturii de c─âtre ┼úara asiatic─â. ├Än corpul unui b─âiat, pe care nu ├«l dorea, Jin Xing s-a luptat cu p─ârin┼úii lui pentru a ├«i convinge pe ace┼čtia s─â se duc─â la balet, ├«n loc de ┼čcoala militar─â. P├ón─â la urm─â nu a avut ├«ncotro s─â dec├ót s─â plece de acas─â ├«n armat─â.

image
xing 4

La v├órsta de 18 ani, el a fost ales s─â mearg─â ├«n SUA s─â fac─â un curs de dans modern. Atunci a ├«nceput s─â de se preg─âteasc─â cu celebrul coregraf Mark Dendy. "Jin Xing era extraodinar ┼či ├«nc─â mai este. ├Äntotdeauna c├ónd cineva este at├ót de special are o anumit─â privire ├«n ochi", a spus el.

simeon stalpnicul png
xing 4

A luat hot─âr─ârea s─â ├«┼či schimbe sexul la 28 de ani, a┼ča c─â a plecat ├«n China ├«napoi. Au trecut 17 ani de atunci, iar via┼úa lui Xing este total schimbat─â. A adoptat trei copii ┼či acum este cea mai fericit─â femeie din lume.

silviu silvius prigoana jpeg
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
Lucile Randon
tonciu prodan reghe jpeg
cristi borcea valentina pelinel milan jpeg
amber heard atunci vs acum jpg
280952814 1610884362606650 749984686026597387 n jpg
laura cosoi jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 26 iunie sf david tesalonic png
silviu silvius prigoana jpeg
E bine în parc, păcat că sunt atâţia ţânţari! jpeg
Lucile Randon
lacul techirghiol apa roz explicatie fenomen constanta 775659 webp
so╚Ťie george simion jpeg