Prigoană a dat deja 8.000 € pentru creşterea copiilor

Ultima actualizare:

    Silviu Prigoană
Silviu Prigoană

Războiul dintre foştii soţi Prigoană devine, de la o zi la alta, din ce în ce mai dur. Imediat după ce a părăsit căminul conjugal, Adriana Bahmuţeanu l-a acuzat pe Silviu Prigoană că nu se interesează de copii şi că nici nu-i ajută financiar. Acum, afaceristul contraatacă şi vine cu acte prin care vrea să demonstreze contrariul.

Anul trecut, în august, Adriana Bahmuţeanu (38 de ani) şi-a luat copiii, pe micuţii Eduard (2 ani) şi Maximus (5 ani) şi a plecat din vila impunătoare în care locuia împreună cu soţul ei, Silviu Prigoană (49 de ani).

Vedeta s-a mutat cu chirie şi declara la acea vreme că în toată această perioadă Silviu nu le-a dat nici un semn copiilor săi şi nici nu i-a susţinut cu bani.

adriana
adriana

Milionarul nu a ripostat la aceste acuzaţii, preferând tăcerea. Iată, însă, că acum el s-a decis să facă publică şi varianta lui. Afaceristul deţine chitanţe conform cărora, imediat după ce Bahmu a părăsit domiciliul conjugal, el le-a plătit copiilor, în fiecare lună, câte 4.500 de lei, echivalentul a 1.000 de euro.

Silviu Prigoană a declarat pentru Click! că aceste sume de bani, trimise prin poştă, nu au legătură cu decizia instanţei de a le da minorilor o pensie alimentară de 1.000 de euro, aşa cum s-a stabilit la finalizarea divorţului, în 23 ianuarie. Cu alte cuvinte, cei doi băieţi au primit necondiţionat ajutor financiar din partea lui, imediat după ce mama lor a plecat cu ei de acasă.

Silviu Prigoană plăteşte lunar 1.000 € încă din august 2012

adriana
adriana

La rândul ei, Adriana Bahmuţeanu recunoaşte că în perioada menţionată afaceristul a contribuit cu bani la întreţinerea copiilor, dar spune că nu a făcut-o regulat.

„Şi ce dacă a trimis bani, sunt copiii lui, nu văd care e problema. Oricum, nu a făcut-o în fiecare lună. Sunt luni în care a trimis banii pe fosta adresă, cea din oraşul Pantelimon, deşi ştia că noi ne mutaserăm în Bucuresti, iar poşta i-a trimis ramburs. Să arate chitanţele semnate de mine", ne-a spus Adriana Bahmuţeanu, care crede că fostul ei soţ a premeditat despărţirea de ea.

„După ce l-am născut pe Eduard, ne-a ameninţat pe mine şi pe mama că va fi tată de «duminică», adică va sta cu cei mici doar câteva ore şi o să trimită nişte bani. Ăsta era în planul lui mai de mult, m-am aşteptat la acest deznodământ, nu ştiu de ce a mai făcut copii", ne-a mai spus vedeta. În primele săptămâni după ce a părăsit căminul conjugal, Adriana susţinea, însă, că este nevoită să se descurce singură.

După ce a plecat de acasă cu cei mici, Adriana l-a acuzat pe Prigoană că nu le dă copiilor nici un ban

adriana
adriana

„Nu mă sprijină financiar Prigoană, mă descurc singură. În plus, deşi cunoaşte noul nostru domiciliu, acesta nu a venit să-i viziteze pe băieţi", a spus ea, la sfârşitul lunii august.

După despărţirea de Silviu Prigoană (49 de ani), Adriana Bahmuţeanu (38 de ani)  s-a implicat într-o relaţie cu Mihai Achim, un bărbat în vârstă de 32 de ani şi mai tânăr cu şase ani decât ea.

Silviu Prigoană şi Ramona

adriana
adriana

S-au cunoscut la începutul anului, iar după puţin timp tânărul s-a mutat la prezentatoarea Antena 2. La sfârşitul lui februarie însă, după ce Silviu Prigoană i-a declarat fostei soţii iubire, Mihai şi-a făcut bagajul şi a plecat, însă nu pentru mult timp.

Adriana Bahmuţeanu şi Mihai

PRIGOANA
PRIGOANA

Nici afaceristul proprietar de televiziune, Silviu Prigoană, nu a pierdut timpul. De ceva timp el se afişează cu o tânără roşcată pe nume Ramona, de profesie doctor specializat în medicină de familie şi cadru didactic la Universitatea de Medicină  „Carol Davila". Roşcata este divorţată, are 34 de ani şi o fetiţă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
easter bell 3321946 1280 jpg
carti biblioteca birou jpeg
scoala jpg
preot freepik jpg
ploaie jpg
Transilvania şi Basarabia, lebedele Mării Negre (din arhiva personală a lui Constantin Cumpănă) jpg
umar kamani nada adelle nunta profimedia jpg
FotoJet jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net