Prigoană, nu vii să-ţi vezi copiii nici când te lasă judecătorii?

Ultima actualizare:

    Adriana, Maximus şi Eduard  au aşteptat două zile vizita  lui Silviu Prigoană
Adriana, Maximus şi Eduard au aşteptat două zile vizita lui Silviu Prigoană

Adriana Bahmuţeanu (38 de ani) şi cei doi băieţi ai săi, Maximus (5 ani) şi Eduard (2 ani), l-au aşteptat în zadar sâmbătă şi duminică pe Silviu Prigoană. Milionarul nu a dat nici un semn de viaţă, deşi instanţa a stabilit că acesta are dreptul de a-şi vizita copiii în weekend. El nu i-a mai văzut pe cei mici de trei luni, de când soţia sa a plecat de acasă.

Instanţa a hotărât miercuri, în regim de urgenţă, că Silviu Prigoană îşi poate petrece două weekenduri pe lună alături de cei doi băieţi pe care-i are cu Adriana Bahmuţeanu. Conform deciziei judecătorilor, acesta poate să-i ia dimineaţa, la ora 10.00, şi să-i aducă înapoi la ora 18.00. Deşi până acum a invocat că nu se duce să-şi vadă copiii pentru că aşteaptă decizia instanţei, parlamentarul nu s-a grăbit s-o facă nici când situaţia a fost clarificată.

„L-am sunat, dar nu am reuşit să vorbim, intră automat ton ocupat. Probabil a făcut o setare la telefon ca să nu-l mai pot suna. I-am dat SMS, ca să ştiu dacă să-i îmbrac sau nu pe copii de plecare, dar tot nu mi-a răspuns", ne-a povestit Adriana.

După o oră în care nu a primit nici o veste de la soţul ei, vedeta Antenei 2 l-a contactat pe avocatul acestuia. „Mi-a spus că Prigoană nu vrea să-i viziteze până nu primeşte acasă hârtia oficială, dar asta e doar o formalitate. Din moment ce hotărârea a apărut pe portalul judecătoriei, ea a intrat deja în vigoare, deci putea să vină să-i ia fără nici o problemă", ne-a mai spus Adriana Bahmuţeanu.

Milionarul Silviu Prigoană a rupt orice legătură cu copiii săi de la începutul lunii august, de când s-a separat neoficial de soţia lui. Nici de ziua fiului lor cel mare, Maximus, nu a sunat şi nici nu i-a trimis vreun cadou micuţului. Aceeaşi atitudine indiferentă a avut-o şi de Sfinţii Mihail şi Gavril, când ambii săi băieţi cu Adriana şi-au aniversat onomastica.

Click!spune

În toamna anului 2003, s-au căsătorit prima dată după o relaţie de un an. La întoarcerea din luna de miere, proaspeţii însurăţei au divorţat. În ianuarie 2004, milionarul şi vedeta s-au căsătorit din nou în mare secret, în Las Vegas. După trei luni de la a doua căsătorie, Prigoană a intentat divorţ a doua oară, dar şi-a retras cererea. În vara aceluiaşi an, august 2004, au divorţat cu succes. La 31 august 2005, Prigoană şi Bahmuţeanu s-au căsătorit a treia oară.  În ianuarie 2007 au divorţat din nou. La 7 mai 2009 s-au căsătorit a patra oară.În august 2012, după o ceartă, Adriana a luat cei doi copii pe care-i are cu politicianul şi a plecat de acasă. Prigoană a intentat divorţ şi de atunci nu s-a mai interesat de ei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
locuri jpg
Emitere tichet de reciclare jpg
where is the snowman in the picture jpg
trandafiri, freepik jpg
stefan cel mare GettyImages 878490466 jpeg
carte veche jpg
branza jpg
sebastian si roberta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net