Prigoană şi-a făcut cadou un Maybach de 380.000 €

Ultima actualizare:
Bolidul lui  Prigoană este  parcat în faţa  casei acestuia (Fotografii: Ştefan Andrei)
Bolidul lui Prigoană este parcat în faţa casei acestuia (Fotografii: Ştefan Andrei)

Familia Prigoană s-a apucat serios de cumpărături. După ce fiul cel mare, Hororius (25 de ani), şi-a achiziţionat de curând un bolid de lux, estimat la 200.000 de euro, tatăl, Silviu Prigoană, a fost surprins de fotoreporterii Click! la volanul unui Maybach 57 S nou-nouţ. Acesta costă în jur de 380.000 de euro.

Se vede treaba că afacerile familiei Prigoană merg ca pe roate! Cel puţin aşa se vede din exterior, dacă e să ne luăm după ultimele achiziţii ale lui Silviu şi Honorius Prigoană. Zilele trecute, fotoreporterii Click! l-au surprins pe fiul cel mare al fostului soţ al Adrianei Bahmuţeanu la volanul unui Bentley. O adevărată bijuterie pe patru roţi, care costă cam 200.000 de euro.

Şi cum tatăl nu poate fi mai prejos decât fiul, Silviu Prigoană s-a cadorisit şi el cu un bolid de lux. Numai că el a ales un Maybach 57 S, al cărui preţ este estimat la 380.000 de euro. Politicianul a fost fotografiat, ieri, în timp ce îşi parca maşina în curtea casei sale din centrul Bucureştiului.

Şi poate că n-ar fi uimit pe nimeni faptul că cei doi Prigoană şi-au cumpărat maşini în valoare totală de aproape 600.000 de euro, dacă n-am fi asistat, de curând, la procesul de divoţ dintre politician şi Adriana Bahmuţeanu. În urma acestuia, cei doi băieţei ai lor, care au rămas în grija mamei, vor primi o pensie alimentară de 1.000 de euro pe lună. Suma a fost fixată pe baza declaraţiilor de venit pe care Prigoană le-a depus la dosar.

"Mă bucur pentru Honorius. Ştiu că îşi dorea o maşină bună. Ştiu şi că Prigoană şi-a luat Maybach. Ce să zic? Eu nu mai spun nimic, dar o să-l judece copiii noştri când vor creşte, că tata mergea cu Maybach şi mama cu Dacia", ne-a declarat Adriana Bahmuţeanu (38 de ani).


    Bolidul lui  Prigoană este  parcat în faţa  casei acestuia (Fotografii: Ştefan Andrei)
Bolidul lui Prigoană este parcat în faţa casei acestuia (Fotografii: Ştefan Andrei)
image
image
image
image
image
image
america shutterstock 526137289 jpeg
atac cutit jpeg
calendar ortodox 2021 28 septembrie sfantul cuvios hariton marturisitorul png
decoratiuni feng shui shutterstock 1868255917 jpg
pompieri incendiu jpeg
Pensii 2022  Vesti bune pentru pensionarii din Romania cat vor creste pensiile de la 1 ianuarie webp
hrana pisici shutterstock jpg
image
actualitate.net