Prima declaraţie a lui Adi Minune după escapada fiicei sale cu iubitul

Ultima actualizare:
Adi Minune
Adi Minune

Adi Minune şi-a iertat fiica şi familia lui s-a reintregit, joi, la o masă într-un cadru relaxant. Manelistul spune că a decis să treacă peste oprgoliu şi să-şi înţeleagă fiica pentru a evita o eventuală nenorocire.

Adi Minune, soţia şi copiii lui au petrecut o după amiază superbă într-un cadru relaxant, la o terasă amenajată în preajma unui teren de tenis. Manelistul a spus că a trecut peste escapada fiicei sale, Carmen, şi a spus că orice ar face, va rămâne mereu „puiul" lui.

„Este totul cum a fost înainte. Fata era acasă, dar ştiţi cum e: cu adolescenţii nu te pui niciodată. Cu toţii am făcut lucruri necugetate în adolescenţă. Am trecut peste toate şi eu, ca un stâlp al casei, am zis să trec peste orgolii. Dar, orgoliul poate fi aplicat numai câteodată. Cu orgoliul poţi omorî pe cineva, poţi despărţi o familie. Dacă nu am trece peste orgoliu eu şi Cati ne-am putea despărţi oricând. E greu. Eeste puiul meu şi va rămâne aşa", a declarat Adi Minune pentru „La Măruţă".

Manelistul a spus că este mândru de fiica sa şi de faptul că aceasta nu a uitat de unde a plecat şi că speră ca aceasta să-şi continue şcoala.

„Sunt fericit că fata mea se ţine de promisiune şi-l moşteneşte pe tatăl ei şi nu uită de unde a plecat. Îmi doresc ca ea să-şi continue şcoala, dar prefer să mă opresc aici cu declaraţiile", a încheiat cântăreţul.

Şi pentru a arăta că totul s-a încheiat cu bine, Adi Minune şi-a luat fata şi a pupat-o cu drag pe obraz.

Adi Minune
Adi Minune

Cati, soţia lui Minune, a spus că îşi va susţine că o înţelege pentru că şi ea la rândul ei a fugit cu manelistul, îndrăgostită fiind de acesta.

"Eu am spus întotdeauna că primul copil este cea mai mare dragoste. Carmen este copilul pe care l-am făcut pentru mine şi pentru Adi şi pe fraţii ei i-am făcut pentru Carmen. O iubesc şi o susţin, dar o sfătuiesc să fie echilibrată. Ca mamă, şi eu am fost fată la 15-16 ani", a mărturisit Cati, soţia lui Adi Minune.


    Adi Minune
Adi Minune

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net