Primele declaraţii ale lui Boureanu şi Pelinel, după ce au anunţat că divorţează

Ultima actualizare:

    "Divorţul e un  zvon răutăcios.  Nu ştiu de  unde vine". "Eu sunt la  New York. Văd  că noaptea, când eu dorm, apar bârfele"
"Divorţul e un zvon răutăcios. Nu ştiu de unde vine". "Eu sunt la New York. Văd că noaptea, când eu dorm, apar bârfele"

Cristian Boureanu a anunţat prin intermediul paginii personale de Facebook faptul că a depus actele pentru divorţul de Valentina Pelinel.

«Am promis ca in momentul in care voi lua o decizie referitoare la casnicia cu Valentina, o voi anunta pe Facebook. Astazi am depus actele de divorţ», a scris Boureanu pe Facebook.

Politicianul a spus că decizia de a pune punct mariajului a fost luată de comun acord şi a ţinut să-i mulţumească Valentinei pentru momentele frumoase trăite împreună.

«Dupa mai mult de 3 luni de relatie la distanta am ajuns, impreuna cu Valentina, la concluzia ca trebuie sa ne despartim.Ii sunt recunoscator Valentinei pentru clipele minunate, pline de dragoste, pe care le-am trait impreuna. Din pacate, viata ne-a dus deja pe drumuri foarte diferite si suntem astazi doua persoane independente», a precizat acesta.

Contactat telefonic în cadrul emisiunii Acces Direct, Cristian Boureanu a mai dat câteva detalii despre decizia pe care a luat-o.

«Nu am ce să comentez şi îmi cer scuze, dar voi ieşi din emisiune. Sunt pe stradă în momentul de faţă. Ce am avut de comentat am comentat pe pagina de Facebook şi o să vă rog să nu vă supăraţi pe mine. Am vorbit cu foarte multă lume, am avut acelaşi mesaj pentru toţi. Tot ceea ce am avut de spus, am spus pe pagina de facebook», a scpus Cristian Boureanu, la Acces Direct.

«Astăzi am depus actele, azi la prânz. Motivul divorţului prin tribunal este pur şi simplu tehnic. Din clipa asta nu mai port verigheta», a adăugat Cristian Boureanu.

«Eu şi Cristi am decis să divorţăm, aşa cum deja aţi fost anunţat de el, care a depus actele. Eu sunt plecată în america de patru luni. Voi menţine discreţia, aşa cum am făcut şi până acum. Este singra mea declaraţie», a spus Valentina Pelinel

image
image
image
image
image
image
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net