Primul Crăciun cu zăpadă la Atlanta pentru Edina Gallovits

Edina Gallovits şi Briyce Hall
Edina Gallovits şi Briyce Hall

Jucătoarea de tenis din Timişoara s-a oprit din pregătirile pentru Australian Open, primul turneu din 2011. Edina şi-a petrecut sărbătorile de iarnă la Atlanta, alături de soţul ei, americanul Bryce Hall.

Anul 2010 a fost unul din cele mai bune pentru jucătoarea de tenis Edina Galloviots. Atât pe plan sportiv cât şi pe cel personal. Actualul număr 76 în clasamentul WTA, timişoreanca va încheia sezonul pentru prima dată printre cele mai bune 80 de jucătoare ale lumii. În 2010, Edina a ajuns de două ori în semifinalele unor turnee WTA şi a câştigat trei concursuri ITF. Pe plan personal, Edina s-a căsătorit cu iubitul ei, americanul Bryce Hall, nimeni altul decât managerul ei.

Zăpadă de Crăciun Edina Gallovits nu a avut timp să vină de sărbători la Timişoara, fiind preocupată cu pregătirile pentru Australian Open, primul turneu important din 2011. Ea s-a antrenat la Miami şi Sarasota, iar de Crăciun a revenit la Atlanta, pentru a petrece alături de familie şi soţ.


    Edina Gallovits şi Briyce Hall
Edina Gallovits şi Briyce Hall

“De Crăciun am venit acasă la Atlanta. Am petrecut cu sora mea, soţul ei şi nepoţica. Au venit ei la noi şi am vorbit cu părinţii şi bunicul pe Skype. Am văzut ce a primit fiecare şi cam atât”, ne-a declarat Edina Gallovits.

Timişoreanca a avut parte de primul Crăciun cu zăpadă în Atlanta. “A fost mişto pentru că în Atlanta e foarte rar zăpadă.  Acuma a fost chiar de Crăciun”, a mai spus Edina.Vezi aici ce rezultate a obţinut în acest an Edina Gallovits

avalansa cabana capra FOTO IPJ Arges jpg
Lucianna Vagneti Lucianna Vagneti jpeg
monica belluci si deva
Robert Moscalu jpeg
horoscop 18 noiembrie jpg
Tinere imbracate la moda - fashion - branduri de lux - haine FOTO Shutterstock
blake lively sarcina jpeg
jenna ortega (1) jpg
image
image
image
image
image
image
avalansa cabana capra FOTO IPJ Arges jpg
calendar ortodox 2021 5 februarie sfanta mucenita agata icoana de sorin vintzeanu jpeg
fumat , alcool, jpg
FotoJet (6) jpg
salariu copy jpeg
cluj napoca 2126987 1920 jpg