Prinşi de Poliţie după ce au condus beţi, pe rând, aceeaşi maşină

Ultima actualizare:

Poliţiştii spun că amândoi se aflau în maşină la controlul de rutină de la ora 5.00. Andrei C. era cel care conducea. Fiindcă a fost depistat băut la volan, tânărul a fost trimis la Institutul de Medicină Legală (IML) pentru recoltarea de probe biologice. Pasagerul din dreapta, Costin M., nu a rămas cu prietenul lui, ci a plecat de la IML cu aceeaşi maşină.

În centrul Capitalei, însă, a dat de furcă, fiindcă a comis un accident rutier în pasajul auto de la Piaţa Unirii. „Acesta se deplasa dinspre strada Colţei către bulevardul Mărăşeşti şi, în pasajul subteran, nu a adaptat viteza de deplasare şi a intrat în coliziune cu doi piloni de susţinere ai acestuia”, ne-au spus poliţiştii de la Brigada Rutieră. Când i-au testat alcoolemia, poliţiştii au avut o surpriză: tânărul avea 0,90 mg/l alcool pur în aerul respirat. Şoferul băut a fost transportat la spital căci, în urma accidentului, s-a ales şi cu răni uşoare.

Cei doi tineri sunt cercetaţi acum pentru conducerea unui autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net