Proconsul, sustinut la concertul aniversar «Best of Proconsul» de Just-C! FOTO

image
Proconsul, sustinut de Just-C

Trupa Proconsul a susţinut recent, în cel mai mare club rock din Capitală, concertul aniversar de 13 ani de cariera, „Best of Proconsul”.

La eveniment, pe lângă sutele de fani, a fost prezent şi cântăreţul Just-C, în ciuda faptului că interpretează muzică dance şi nu rock precum faimoasa trupă. „Proconsul este trupa mea de suflet şi pe lângă faptul că toate pieselor lor sunt hituri, sunt extraordinari live, pe scenă! În cei 13 ani frumoşi de carieră, au scos 9 albume minunate, o groaza de premii şi numai single-uri de top! Aşa ca am multe de învăţat de la ei şi îi admir foarte tare. Şi sper că eu, după 13 ani de carieră, să mă pot lauda măcar cu o parte din realizările lor”, a declarat Just-C.

simeon stalpnicul png

Concertul a avut un real succes, cei 6 membri Proconsul, Bodo - voce, Robert - clape şi voce, Dragoş - chitară şi voce, Vali - tobe, Robert - chitară bass şi Liuba - clape, depăşind aşteptările organizatorilor şi publicului, care i-a cerut de două ori la bis-uri, în ropote de aplauze.

Proconsul va susţine concerte în cadrul aceluiaşi turneu, „Best of Proconsul”, în Londra pe 13 octombrie, în Luxemburg pe 18 octombrie şi în Bruxelles pe 19 octombrie.

regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
gabriela cristea
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
cub bianca dragusanu png
FotoJet (1) jpg
visarion alexa parinte foto facebook (3) jpg
iulia albu
explozii în Crimeea pe aerodromul de lângă Simferopol FOTO captura video
vladimir putin si bomba nucleara
image
image
image
image
tanc t55 romania foto mapn (1) jpg
meghan markle harry regina jpeg
marcel pavel coronavirus 0 jpeg
meghan markle harry regina jpeg
A1 marcaje webp
pasaj doamna ghica jpg