Putin: Şeful FMI, nevinovat! Totul este un complot!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Premierul rus Vladimir Putin a făcut o declaraţie-şoc. El a spus că "acuzaţiile de agresiune sexuală împotriva lui Dominique Strauss-Kahn sunt probabil false, ele fiind parte a unei consipraţii ce urmăreşte să-l doboare pe fostul şef al FMI", relatează New York Post.

Se "leagă" tot mai mult o teorie a conspiraţiei în celebrul caz al şefului FMI. A declarat-o, clar, chiar premierul rus. Putin este însă primul lider mondial care vorbeşte despre o înscenare în acest caz.

"Este dificil pentru mine să evaluez motivele politice ascunse", a spus şeful Executivului rus, ale cărui comentarii au fost postate pe pagina oficială a Kremlinului.

Şeful FMI, încătuşat, adus la tribunal

simeon stalpnicul png

"Dar nu pot să cred că situaţia arată aşa cum a fost prezentată intial. Nu mi se pare normal", a mai spus Putin. Strauss-Kahn este acuzat că a agresat sexual o cameristă de la hotelul Sofitel din Manhattan, în New York, la 14 mai.

"Click!" v-a prezentat, imediat după arestarea şefului FMI, cele mai interesante teorii ale conspiraţiei în cazul lui Dominique Strauss-Kahn.

Uite cum Dominique Strauss-Kahn o agresează sexual pe menajeră VIDEO

«Boss-ul FMI a vrut să mă violeze şi pe mine» VIDEO

Jurnalista Laura Chiriac, «vrăjită» şi ea de şeful FMI: «Nu face economie de seducţie»

În primul rând "victima" lui Strauss-Kahn, camerista Nafisatou Diallo, provine din Guineea, stat care a făcut parte din Africa Occidentală Franceză. Şi astăzi, din acea ţară vin mii de oameni să lucreze în Franţa şi acceptă orice condiţii ca să primească un loc de muncă.

Kahn filmat pe toată durata procesului

simeon stalpnicul png

Cu alte cuvinte, o asemenea persoană ar fi putut accepta, în schimbul unei vieţi fără griji, să fie antrenată pentru o astfel de misiune. CE s-a întâmplat în camera de hotel rămâne un mister.

Nu se explică faptul că un bărbat de 62 de ani, care are o înălţime de 1,73 m şi o greutate de 86 de kilograme, a putut să o forţeze la sex oral, fără voia ei, pe atletica domnişoară de 32 de ani, care măsoară 1,82 metri şi cântăreşte 66 de kilograme.

Dominique Strauss Khan nu era înarmat, poliţia confirmând acest fapt, iar sexul oral la care ar fi fost supusă camerista pare de-a dreptul imposibil de realizat fără acordul victimei.

«Şeful FMI mi-a dat 2.400 $ să-i aduc târfe»

Irma Nici, târfa bosniacă preferată de Strauss-Kahn:«E un animal când face sex»

În plus, ancheta poliţiei a stabilit că pe hainele cameristei existau urme de spermă, deci raportul sexual "forţat" a fost şi cu finalizare! Multe semne de întrebare ridică şi arestarea sa. Fostul şef FMI a fost «săltat» chiar din avionul care urma să-l ducă înapoi în Franţa.

El plecase grăbit de la hotel, dar pe drum şi-a dat seama că şi-a uitat telefonul mobil şi a sunat ulterior la hotel să anunţe acest lucru.

În loc de telefon, Kahn s-a trezit cu poliţiştii care l-au dat jos din avion şi i-au pus cătuşe. În plus, după arestarea sa telenovelistică, oficialul a fost filmat secundă cu secundă.

Lucru ciudat, având în vedere că în alte cazuri, în procesele vedetelor de la Hollywood, dar şi cele ale oamenilor de rând, nu se permite difuzarea de imagini sau fotografierea în sală. De data asta, s-a putut. Personaj celebru, proces celebru, mize uriaşe.

Pe ea a «sărit» Kahn

Nafisatou Diallo, femeia de 32 de ani, selectată pentru a-l ademeni pe Kahn, corespundea perfect gusturilor acestuia: ciocolatie, înaltă, atletică şi umilă. Presa internaţională a asusţinut că nu se explică prezenţa lui Diallo, angajată acum trei ani la hotelul Sofitel din New York, în camera oficialului.

simeon stalpnicul png

În nici un hotel de lux din lume, o cameristă nu intră peste cineva care este în cameră.

Preşedintele Franţei,principalul «beneficiar»?

Mai multe „voci" spun că principalul beneficiar al acestui scandal al fi nimeni altul decât preşedintele Franţei, Nicholas Sarkozy.

simeon stalpnicul png

Înainte de arestare, Kahn urma să fie anunţat candidatul Partidului Socialist Francez pentru alegerile prezidenţiale din 2012.

Sondajele îl arătau ca favorit în cursa pentru alegeri: şeful FMI se bucura de 43% din opţiunile alegătorilor, iar diferenţa dintre cei doi se mărea de la lună la lună. Analiştii au avertizat: campania prezidenţială va fi foarte murdară, într-o măsură nemaîntâlnită în politica franceză.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net