Raluca Boancă, de pe coperta FHM la crăciuniţă super-sexy - FOTO

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

E o timişoreancă aprigă şi sexy şi e apariţia de pe coperta revistei FHM din luna noiembrie, ajungând pe locul întâi în marea finală. Loc pentru care s-a bătut cu sute de fete frumoase! Raluca Boancă are 21 de ani, este sută la suta naturală, fără vreo „îmbunătăţire" la cabinetul medicului estetician şi chiar ne-a spus că lumea nu o crede atunci când zice că nu are silicoane.

Apetisanta brunetă, care a încins, luna trecută, minţile a milioane de bărbaţi, in cadrul unui pictorial "fierbinte" din celebra revistă, realizat în Sicilia, a făcut senzaţie în aşa hal, încât un afacerist elveţian a cerut-o de soţie dar l-a refuzat.

Raluca Boancă, cerută în căsătorie de un milionar elveţian!

Timişoreanca Raluca Boancă o admiră pe Dana Săvuică!

O timişoreancă pe prima pagină a revistei FHM

Reporterul Click! i-a făcut o vizită la Timişoara apetisantei brunete, pentru a vedea cum împodobeşte bradul. Pe deasupra, ea ne-a arătat şi pantofii bătuţi cu pietre semipreţioase, pe care i-a achiziţionat special de pe un site de lux din SUA, şi pe care-i va încălţa în seara de Revelion. A plătit, pentru ei, 1.000 de euro, dar mărturiseşte că a meritat investiţia.

"Pantofii sunt bătuţi în pietre semipreţioase şi au un toc de 15 cm. Mi-i doream de foarte mult timp, însă acum am reuşit să îi achiziţionez. A durat mai mult timp până au venit în ţară. Dar am reuşit să-i obţin".

simeon stalpnicul png

Până la Revelion, Raluca se pregăteşte de Crăciun. "Am mers ieri dimineaţă (joi, n.r.) să cumpăr un brad frumos, împreună cu prietena mea. Îl împodobesc în roşu, pentru că are semnificaţie sentimentală pentru mine, prin urmare totul va fi rosu, de la globuri până la vârf şi beteală", ne-a spus Raluca, mărturisindu-ne că iubeşte pe cineva şi e, la rândul ei, iubită...

Bruneta are un apartament destul de mare, aşa că a avut destule opţiuni pentru alegerea unui loc potrivit pentru aşezarea brăduţului artificial. În plus, ea a colindat magazinele de decoraţiuni de brad în căutarea celor pe gustul ei, căci n-a vrut să le folosească numai pe cele de anul trecut. "Am cumpărat şi globuri, şi beteală nouă, plus vârful. Este al doilea an în care bradul meu este decorat în roşu".

simeon stalpnicul png

Cum petrece Crăciunul? "În familie, cu miros de brad şi cu mâncăruri făcute de mama, alături de prieteni. Eu am invitat pe toată lumea în seara de Crăciun în casa mea, cine doreşte este poftit cu drag!".

În ceea ce priveşte petrecerea de Revelion, sexoasa timişoreancă ne-a declarat Poate e ciudat, însă, anul acesta, am lăsat o persoană dragă, nou apărută în viaţa mea, să se ocupe de noaptea dintre ani. Şi sunt convinsă că mă las pe mâini bune!

Uite pe Raluca Boancă împodobind bradul într-o costumaţie supersexy!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
tuneluri autostrada jpg
doctorul mircea beuran jpeg
alergii  jpg
protest INQUAM Photos  jpg
khamenei alegeri tw1 jpg
florentina jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
bucharest jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net