Răvaș către Marcel. Scriitoarea Lili Crăciun îi transmite lui Ciolacu ce a cumpărat cu 100 de lei. „Atât”

Ultima actualizare:

Demonstrația recentă a premierului Marcel Ciolacu despre cum se poate umple coșul de cumpărături cu 100 de lei a stârnit o avalanșă de comentarii care nu s-au oprit nici în ziua de azi. Scriitoarea Lili Crăciun s-a adresat premierului cu un mesaj postat pe facebook, intitulat „Răvaș către Marcel” în care îi transmite ce a putut cumpăra de aceeași sumă. Niciun aliment, a spus ea, pentru că a avut nevoie de un singur medicament.

image

Peste 7000 de comentarii la postarea lui Marcel Ciolacu

Recent, Marcel Ciolacu a fost la cumpărărturi pentru a le demosntra românilor câte alimente se pot cumpăra cu 100 de lei.

„Am fost la cumpărături şi am luat ce aveam nevoie: salată, castraveţi, ceapă şi nişte cartofi, mere, pateu Ardealul şi salam Săsesc, ulei şi zahăr, ouă, iaurt, telemea de oaie şi o bere Ursus - produsă la Buzău... total 93,50 de lei. E drept, am uitat să iau roşii, dar tot mă încadram în 100 de lei! Voi ce #cumpăraţiromâneşte cu 100 de lei?”, a afirmat Ciolacu în urmă cu o lună.

Postarea a adunat peste 7000 de comentarii. După indignare și revoltă, românii au dat-o pe bancuri.

E ca în bancul cu Bulă de pe vremea lui Ceau:

- Și cât salam de Sibiu ai mâncat, Bulă?

- Două căni!”, este doar unul din miile de mesaje.

„Marceluș, dargul meu”

Într-o postare pe facebook, scriitoarea Lili Crăciun i-a dat o replică usturătoare premierului.

"Răvaș către Marcel,Marcel, dragă, s-a dus al meu la magazin cu 100 de lei. Cumperi ce a spus Marcel și îmi aduci rest, i-am zis. A, am continuat, fără salam, în loc de salam ia de la farmacie un tub de cicatridină, m-am iritat de la pansament.

N-are cum să coste mult. Marceluș, dragul meu, să știi că a venit doar cu cicatridina. Atât. Care cicatridină, la farmacia de la mine din sat, costă 101 lei. Noroc că mai avea prin buzunar două monede de 50 de bani. Mâncare? De unde!

În încheiere, Marcel, aș vrea să-ți urez, cu mare drag, ceva: Sta-ți-ar în gât toate produsele pe care dai tu mai puțin de 100 de lei", i-a transmis Lili Crăciun premierului.

Scriitoarea a revenit cu un nou mesaj a doua zi.

„Bună dimineața, Marcel. M-am uns aseară cu cicatridina de 100 de lei. Minune mare, am avut senzația că am în față un sendviș uriaș cu telemea, salam săăsesc și felii de castravete. Și mirosea, domle, te trăsnea! A pateu, salată verde, mere, iaurt, cartofi copți. A bere, nu”. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
rugaciune biblie tatal nostru freepick jpg
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net