Ce a cumpărat Marcel Ciolacu de la supermarket, cu 100 de lei. Incredibil ce produse și-a pus în coș

În urmă cu doar câteva săptămâni, Premierul Marcel Ciolacu a fost întrebat ce poate cumpăra în țara noastră cu 100 de lei? Ei bine, la acel moment, acesta a pretins că poate face cumpărături consistente, însă nu a oferit mai multe detalii. Ei bine, cu doar câteva ore în urmă, Premierul a arătat națiunii lista de produse pe care a achiziționat-o cu nici 100 de lei.

Marcel Ciolacu la cumpărături / foto: Facebook
Marcel Ciolacu la cumpărături / foto: Facebook

În urmă cu doar câteva săptămâni, Premierul Marcel Ciolacu a fost întrebat ce poate cumpăra în țara noastră cu 100 de lei? Ei bine, la acel moment, liderul Guvernului a pretins că poate face cumpărături consistente, însă nu a oferit mai multe detalii.

Ei bine, într-o postare pe Facebook, făcută cu doar câteva ore în urmă, Premierul a arătat națiunii lista de produse pe care a achiziționat-o cu nici 100 de lei. Iar pe bonul lui Marcel Ciolacu se numără produse precum ouă, salam săsesc, pate, ulei de floarea soarelui, brânză, ceapă, bere, castraveți, iaurt și salată.

„Am fost la cumpărături şi am luat ce aveam nevoie: salată, castraveţi, ceapă şi nişte cartofi, mere, pateu Ardealul şi salam Săsesc, ulei şi zahăr, ouă, iaurt, telemea de oaie şi o bere Ursus - produsă la Buzău... total 93,50 de lei. E drept, am uitat să iau roşii, dar tot mă încadram în 100 de lei! Voi ce #cumpăraţiromâneşte cu 100 de lei?”, a scris Premierul pe Facebook.

Marcel Ciolacu, la cumpărături pe bani puțini

Ieșirea la shopping a Premierului vine după o întrebare adresată acestuia la finalul lunii septembrie, când i s-a cerut să ne spună ce poate achiziționa cu doar 100 de lei, în contextul prețurilor extreme din ziua de azi. Atunci, lista lui Marcel Ciolacu nu era chiar atât de consistentă, iar singurele alimente menționate de acesta erau și cele mai cruciale pentru o dietă „sănătoasă”: pâine și zahăr.

Între timp, se pare că Premierul a găsit un magazin din țară, cât și o combinație de alimente, care i-au permis să facă achiziții consistente, fără să atingă suma de 100 de lei cheltuiți.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net