Rebeca Onoriu: «Muşc din oricine se ia de mama»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Ies scântei! După ce tatăl Loredanei Groza a spus că Gabi Luncă a dat-o în judecată pe fiica lui doar pentru a-şi mai face reclamă, Rebeca Onoriu, fiica lăutăresei, iese la interval!

Loredana Groza a fost acuzată că a furat o piesă de la fosta solistă de muzică de petrecere Gabi Luncă. Tatăl artistei care cântă acum hit-ul „Apa" a spus că lăutăreasa vrea să se promoveze cu acest scandal.

Acum e rândul fiicei lui Gabi Luncă să-şi apere mama. Siderată de faptul că Vasile Groza a declarat în Click! că „nu ştie cine este doamna" şi că „a intrat într-un con de umbră", Rebeca Onoriu, fiica cea mică a lui Gabi Luncă, a ieşit la atac. „Respect părinţii în ge­­neral. Cine are doi în viaţă să-i trăiască, cine are unul, să-l păzească.

Rebeca, alături de mama sa, Gabi Luncă

simeon stalpnicul png

Cât timp eu am să trăiesc şi cineva greşeşte să vorbească urât la adresa mamei mele, am să muşc din ei, fix ca şi un pitbull, a spus aceasta.

Bruneta s-a arătat  indignată şi de faptul că Vasile Groza nu ştie cine e Gabi Luncă şi că e imposibil să creadă că cea care a cântat pentru doi şefi de stat -  Ceauşescu şi Iliescu - ar mai avea nevoie de publicitate. "Mama mea nu a intrat în nici un con de umbră. Când Gabi Luncă avea vârsta Loredanei, scria istorie, revoluţiona muzica lăutărească aducând-o la un nivel cum azi, din păcate, nu se mai fabrică. Dacă dânsul nu ştie cine este mama mea, îl învăţ eu! Să caute pe Wikipedia sau pe Google.

Poate mama a scris piesa aceea la lumina lumânării şi nu e frumos să intri într-un magazin şi să îţi asculţi piesa interpretată de altcinvea fără ca măcar să-ţi amintească numele într-un text mic la rubrica mulţumiri sau autor", a spus Rebeca Onoriu.

Tatăl Loredanei Groza a spus, pentru Click!, că Luncă vrea să-şi facă reclamă pe spatele fiicei sale

simeon stalpnicul png

La data de 25 octombrie 2012, Onoriu Gabriela-Elena sau Gabi Luncă, aşa cum e cunoscută în showbiz, a intentat proces la Tribunalul Bucureşti pe numele Loredanei Groza, dosarul având ca obiect drept de autor şi drepturi conexe.

Astfel, cântăreaţa de muzică lăutărească o dă în judecată pe mai tânăra solistă pentru că aceasta i-ar fi furat piesa „Într-o zi la poarta mea", pe care Luncă ar fi compus-o în urmă cu 39 de ani. „Păgubita" îi cere cântăreţei să-i plătescă drepturi de autor din interpretare şi o parte din câştigurile obţinute din interpretare, scandal pornind de la faptul că solista pop a inclus melodia cu pricina pe albumul „Agurida", în 2001, şi a cântat-o fără ca măcar să-i ceară voie.

Loredana s-a apărat la momentul respectiv, spunând că piesa face parte din folclorul sârbesc şi că ar fi aflat de la Asociaţia Drepturilor de Autor că nu a fost înregistrat nici un autor la acea melodie. Miercuri, Loredana Groza a fost chemată în faţa instanţei pentru a fi audiată, dar se pare că nu s-a prezentat.

image
image
image
image
image
image
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
actualitate.net
image
actualitate.net