Roxana ex-Trident, scandal cu fostul iubit în faţa copiilor

image
Fosta solistă a trupei Trident, Roxana, a fost urmărită la două petreceri (FOTOGRAFII: CLICK!/ARHIVĂ PERSONALĂ)

Fosta solistă a trupei Trident, Roxana, trăieşte un coşmar de când s-a despărţit de fostul iubit, Marcel Sârbu. Acesta o supune unei terori continue. În acest weekend, a urmărit-o la două petreceri, unde a făcut un scandal-monstru.

Roxana şi Marcel au o fetiţă împreună, Oana (5 ani). Cei doi s-au despărţit, totuşi, iar micuţa a rămas în grija mamei. Cu toate acestea, Roxana şi-a lăsat trei weekenduri la rând copila cu fostul iubit, în speranţa că va avea pace.

Ei bine, nu! Sâmbătă, fosta componentă a trupei Trident s-a dus cu fetiţa la petrecerea de botez a fetiţei lui Catrinel Sandu şi a lui Gabriel Trifu. Acolo a fost urmărită de fostul iubit, care i-a făcut un circ de proporţii.

Totul s-a petrecut la petrecerea dată de Oana Frigescu de ziua fiicei sale

simeon stalpnicul png
Fosta solistă a trupei Trident, Roxana, a fost urmărită la două petreceri (FOTOGRAFII: CLICK!/ARHIVĂ PERSONALĂ)

„L-am lăsat să stea trei weekenduri cu Oana, în ideea că va înceta cu presiunea asupra fetiţei noastre, dar nu a fost aşa. La botezul lui Catrinel nu am putut sta pentru că el era cu camere tv după el şi crea în jurul lui o stare de tensiune", ne-a declarat Roxana.

Duminică, solista a participat şi la aniversarea zilei de naştere a fetiţei iubitului ei, Andrei Badiu, nimeni altul decât fostul soţ al Oanei Frigescu. Roxana nu avea să scape de scandal nici aici. Marcel Sârbu sosise înaintea Roxanei şi a făcut un scandal-monstru.

A intrat printre copii şi a creat o stare de panică. Copiii au început să plângă, iar cei din locaţia respectivă au chemat poliţia!", a spus Roxana, pentru Click! "Toate acestea au avut loc sub privirile fetiţei noastre de aproape 5 ani, care a fost foarte speriată", a mărturisit Roxana. 

image png
sarah anamaria prodan jpg
cub anamaria prodan png
giselle si tom brady
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
Prințul Harry și Meghan Markle png
traian basescu 0 jpeg
BeFunky collage (28) jpg
Aleksandr Dughin, la funeraliile fiicei sale, Daria Dughina FOTO Profimedia
Contraofensiva din Herson FOTO Captură video jpg
image
image
image
image
police gb15dc8736 1920 jpg
Muzeul Vaticanului jpg
Lebăda a fost salvată în cele din urmă jpg
Saptamana Modei de la Paris jpg
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
cub razboi ucraina 1 mic gif