S-a trezit mire fără voia lui

Ultima actualizare:

    Povestea lui Felipe Comparini, un tânăr de 26 de ani din Rio de Jeneiro, a şocat întreaga lume
Povestea lui Felipe Comparini, un tânăr de 26 de ani din Rio de Jeneiro, a şocat întreaga lume

De necrezut! Îndrăgostită nebuneşte de Felipe Comparini, Lenyenne de Oliveira a pus la cale un şiretlic să se mărite cu acesta. Femeia l-a invitat la nunta unui văr, dar de fapt organizase propria nuntă cu el.

Se cunoscuseră de numai câteva săptămâni pe o reţea de socializare de pe Internet. Însă, pentru Lenyenne de Oliveira, de 21 de ani, din Rio de Janeiro, a fost destul pentru ca să se îndrăgostească de Felipe Comparini (26 de ani) şi să facă orice îi stă în putinţă să-i fie mire. Chiar şi fără voia lui!

Recent, femeia şi-a organizat nunta cu el în cele mai mici detalii. Numai că Felipe habar nu avea ce i se pregătea. Lenyenne l-a minţit că ar fi fost nunta vărului ei şi Felipe a acceptat să o însoţească la distracţie.

Numai că, atunci când a ajuns la faţa locului, i s-a părut ciudat să nu vadă cine era mirele. Lenyenne a avut grijă să nu se îmbrace în mireasă, deşi în rest totul era pregătit cu minuţiozitate pentru nunta ei. Felipe a văzut că invitaţii au început să-i felicite, dar nu înţelegea nimic. A rămas şocat când a fost adus un preot ca să-i cunune. Nu-i plăcea de Lenyenne şi oricum nu avea nici un gând să se însoare cu ea sau cu altcineva în curând. Au fost momente penibile, în care nu ştia dacă s-o ia la goană sau să facă scandal. În cele din urmă, mai de ruşine, mai impresionat de curajul femeii, a spus “da”.

“S-au făcut numai glume pe seama mea pentru că am acceptat s-o iau de nevastă. Însă am considerat că ceea ce a făcut ea a fost o dovadă de mare dragoste”, a explicat Felipe Comparini.

Lenyenne îi spune adevărul. La început tânărul refuză dar în cele din urmă, acceptă verigheta
Lenyenne îi spune adevărul. La început tânărul refuză dar în cele din urmă, acceptă verigheta
image
image
image
image
image
image
catalin chereches  1280x720 jpg
incendiu  jpg
Printesa Latifa jpeg
Teatru
inel Kate Middleton (3) jpg
betisoare ct captura video jpg
bivolaru 0 jpeg
plane 885321 1280 jpg