Amestecul din două ingrediente care vindecă peste 15 boli. Medicii sunt uimiți de efectele miraculoase

Miere și scorțișoară, un amestec despre care se spune că ar vindeca 15 boli. Efectul este lăudat chiar și de medici. Așa că, rețineți bine această combinație. Printre altele, mierea și scorțișoara pot combate eficient inflamația, diferite tipuri de durere și chiar boli atât de grave precum diabetul și artrita. Acest remediu naturist este unul foarte vechi, cunoscut și folosit de bunicii noștri. 

Miere și scorțișoară, un amestec care vindecă 15 boli. Foto: Click.
Miere și scorțișoară, un amestec care vindecă 15 boli. Foto: Click.

Ce vindecă mixul de miere și scorțișoară

Întărește semnificativ sistemul imunitar. Mierea este bogată în fier și în multe vitamine. Consumul zilnic de miere și scorțișoară protejează organismul de bacterii și viruși dăunători. 

Vindecă gripa și răcelile. Cu ajutorul amestecului de miere și scorțișoară puteți scăpa și de simptomele unei răceli puternice. Și asta în doar trei zile. Acest mixt vă va ajuta, de asemenea, la tratarea tusei cronice. În plus, are un gust grozav. Puteți pune un amestec de scorțișoară și miere într-o o lingură și să-l luați astfel sau să-l adăugați direct în ceai. 

Ameliorează durerea de dinți. Pregătiți o pastă din 5 linguri de miere și o lingură de scorțișoară și aplicați pe zona cu probleme. Repetați procedura de trei ori pe zi și nu trebuie să ajungeți la analgezice puternice. 

Diabet și boli hepatice. Studii recente publicate în mai multe reviste de sănătate sugerează că suplimentele de scorțișoară de până la 1500 mg beneficiază de profilul lipidic. Enzima hepatică tratează rezistența la insulină și ajută diabeticii și persoanele cu boli hepatice.

Probleme digestive. Mierea și scorțișoara au devenit remedii foarte populare pentru problemele digestive precum constipația, greța și ulcere. 

Gingivita. Mai multe studii sugerează că mierea de albine poate ajuta la tratarea gingivitei și a paradontitei. 

Artrită. Aplicați o pastă făcută din aceste două ingrediente pe părțile afectate ale corpului și masațile încet. Consumul zilnic de ceai de miere și scorțișoară poate ajuta, de asemenea, la ameliorarea durerilor articulare și a rigidității. 

Infecție a vezicii urinare. Se amestecă scorțișoară și miere într-un pahar cu apă călduță și se bea. Poate ajuta la distrugerea bacteriilor din sistemul urinar. 

Obezitatea. Pentru a reduce greutatea încercați să luați zilnic un amestec de o linguriță de miere și jumătate de linguriță de scorțișoară în apă fiartă. Se bea dimineața pe stomacul gol, cu aproximativ o jumătate de oră înainte de micul-dejun. 

Boala de inimă. Aplicați miere și scorțișoară pe pâine în loc de gem sau unt și mâncați regulat un astfel de mic-dejun. Se crede că pe termen lung acest lucru poate ajuta la prevenirea înfundării vaselor de sânge, a atacurilor de cord și a colesterolului ridicat. 

Flatuiență și arsuri la stomac. Această combinație ajută la protejarea pereților stomacului prin învelirea lor. În acest fel curăță sistemul digestiv de bacteriile rele, ajută la tratarea infecției și astfel ajută la tratarea simtomelor balonării și a sucurilor gastrice crescute.

Mușcături de insecte. Este, de asemenea, un remediu excelent pentru mâncărimi sau dureri de înțepături de insecte. Luați o linguriță de miere și amestecați cu două lingurițe de apă, adăugați o jumătate de linguriță de scorțișoară și aplicați pe zona afectată. Vă va oferi o ușurare imediată. 

Rețetă pentru băutura cu miere și scorțișoară

O să aveți nevoie de un pahar de 200-300 ml de apă, scorțișoară și miere. Fierbeți apa, puneți o linguriță de scorțișoară peste apa clocotită, amestecați bine, se infuzează 15 minute și apoi se lasă la răcit. Apoi, adăugați două lingurițe de miere și amestecați bine. Beți o jumătate de cană înainte de micul-dejun și o jumătate de cană la culcare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Epava Titanicului (© NOAA / Institute for Exploration / University of Rhode Island / Wikimedia Commons)
easter bell 3321946 1280 jpg
carti biblioteca birou jpeg
scoala jpg
preot freepik jpg
ploaie jpg
Transilvania şi Basarabia, lebedele Mării Negre (din arhiva personală a lui Constantin Cumpănă) jpg
umar kamani nada adelle nunta profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net