Cele mai bune periuțe de dinți. La ce să fii atent când alegi una

#Best buys
image

FOTO: Hans/Pixabay.com

De foarte multe ori, medicii stomatologi sunt întrebați de pacienți care sunt cele mai bune periuțe de dinți, cele electrice sau cele clasice? Majoritatea medicilor spun că atât timp cât te speli corect și regulat pe dinți contează mai puțin. Însă, în acest articol, vă prezentăm câteva diferențe importante, care ar putea înclina balanța. 

E clar că principala diferență între cele două tipuri de periuțe de dinți este prețul. Cea clasică este mult mai ieftină, însă, dacă faci un calcul cu privire la durata de viață s-ar putea să ajungi la concluzia că nici prețul nu e un criteriu care să dezavantajeze modelul electric. 

O periuță de dinți electrică te poate ajuta să economisești timp, pentru că oferă o curățare bună într-un timp mult mai scurt. Sunt modele, de exemplu, care îți și cronometrează periajul pentru a nu te spăla mai puțin, dar nici prea mult. Acestea au și o sensibilitate la presiune și te ajută să nu apeși prea tare și să-ți inflamezi gingiile. 

Cele mai bune periuțe de dinți. Câteva detalii importante 

De asemenea, e ideală pentru cei care nu au foarte mare dexteritate, iar rotațiile și vibrațiile sunt de mare ajutor dacă nu poți executa o anumită tehnică de periaj pe care a recomandat-o medicul stomatolog. 

Mai mult, vibrațiile periuțelor de dinți electrice sunt asemănătoare cu cele ale aparatelor profesionale folosite de stomatologi în cabinete. Atunci când alegem o periuță de dinți trebuie să fim atenți la câteva detalii importante. 

În primul rând perii trebuie să fie moi. Potrivit specialiștilor în stomatologie, este un mit faptul că perii tari și rigizi curăță mai bine. Perii moi sunt mai flexibili și nici nu lezează gingiile. De asemenea, alege o periuță de dinți electrică care un cap mai mic, care vă poate ajuta să spălați fiecare dinte în parte. 

Cele mai bune periuțe de dinți. Câteva modele 

Pe piață există numeroase periuțe de dinți la prețuri pentru toate buzunarele. Iată câteva dintre cele mai bune periuțe de dinți: 

Periuța de dinți electrică Oral-B D100 Vitality Cross Action. Este un model accesibil. Are 76.00 de oscilații, un program și un singur capăt care trebuie schimbat după o perioadă de timp. Mai multe detalii și o ofertă de preț puteți găsi LA ACEST LINK

image

Periuța de dinți electrică Philips Sonicare for Kids. Este dedicată celor mai mic. Are 62.000 de oscilații, două program și capete în pachet. De asemenea, are și bluetooth încorporat și o aplicație educativă. Mai multe detalii și o ofertă de preț găsiți - AICI

image

Periuța de dinți electrică Panasonic EW-DP52-K803. Dispune de o schimbare automată a amplitudinii periuței, are sistem de vibrații sonice duble pentru periaj mai puternic, iar încărcarea durează aproximativ o oră. Mai multe detalii și prețul acestei periuțe de dinți puteți afla de - LA ACEST LINK

image

Periuța de dinți electrică Oral-B iO6. Are tehnologie magnetică și micro-vibrații. Display-ul afișează informații importante care te ajută să selectezi unul din cele 5 moduri de periaj. Senzorul inteligent de presiune afișează o lumină roșie atunci când periați prea tare și verde atunci când periați corect. Mai multe detalii despre această periuță și o ofertă de preț găsiți - LA ACEST LINK

image

Mai multe modele de periuțe de dinți electrice și oferte de prețuri puteți găsi LA ACEST LINK

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Imbatranire FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net