Medicul nutriționist Mihaela Bilic, sfaturi pentru diminuarea grăsimii de pe burtă

Ultima actualizare:

    Mihaela Bilic ne spune și cum ne putem da seama că avem o problemă cu grăsimea abdominală
Mihaela Bilic ne spune și cum ne putem da seama că avem o problemă cu grăsimea abdominală

Cum poți să te bucuri de o talie suplă și să scapi de burtă? Medicul nutriționist Mihaela Bilic vine în sprijinul celor care își doresc să topească excesul de grăsime abdominală și să urmeze un regim alimentar sănătos.

Nutriționistul atrage atenția asupra alimentelor care îngrașă cel mai mult. “Burta este semnul bunului trai! Întotdeauna la nivelul abdomenului vedem cât de multe făinose, cât de mult zahăr și nu în ultimul rând cât alcool consumăm. Și atenție când spun alcool, spun și suc de fructe, pentru că sucul de fructe în ficat fermentează și se transformă în alcool. Deci, chiar și un exces de fructe și suc de fructe pot duce la apariția burții”, a declarat medicul nutriționist pentru emisiunea “Vorbește lumea”.

Mihaela Bilic ne spune și cum ne putem da seama că avem o problemă cu grăsimea abdominală, dar și ce ar trebui să mâncăm pentru a scăpa de burtă.

“În momentul în care la curea avem peste 100 de cm la bărbați, iar în cazul femeilor peste 80 de cm în talie, atunci se poate spune că avem această obezitate abdominală, care este un factor de prognostic prost pentru diabet, hipertensiune și colesterol mărit. (…) Încercați să nu consumați făinoase si carbohidrați la masa de seară. Deci, asta e cea mai eficientă metoda să scăpăm de burtă, dacă masa de seară este compusă din proteine și legume”, a mai spus nutriționistul.

image
image
image
image
image
image
maidanez caini agresivi caine foto gheorghe florin 8 1170x644 jpeg
Masini pe autostrada in Austria FOTO Shutterstock
6 front Carmina Dragomir jpg
refugiati Chilieni FOTO Flotrentina Peria agerpres jpeg
beneficii consum oua 790x460 jpg
politie jpg