O linguriță din acest condiment și vei uita pentru totdeauna de ciuperca piciorului

Ultima actualizare:

Cu un singur ingredient, poți elimina ciuperca piciorului care provoacă miros neplăcut. Picioarele suferă de obicei diferite inconveniente, cu atât mai mult vara. Din cauza transpirației frecvente, începe să se formeze ciuperci. Acest lucru declanșează apoi un miros urât, așa că va fi vital să contracarăm toate aceste probleme. Din fericire, există un condiment cu proprietăți medicinale care ne va ajuta să combatem această problemă și să ne lase picioarele sănătoase: scorțișoara.

Ciuperca piciorului poate fi tratată cu scorțișoară. Foto: Click.
Ciuperca piciorului poate fi tratată cu scorțișoară. Foto: Click.

Prin ce se remarcă scorțișoara

Scorțișoara este un condiment cu gust dulce care este extras din arborele Cinnamomum, în special din coaja acestuia, și este folosit ca ingredient pentru prepararea diverselor preparate gastronomice. În plus, din punct de vedere medical, se remarcă prin conținutul ridicat de calciu, fier, zinc, seleniu și potasiu, vitamine A, B6 și C, fibre și carbohidrați.

De parcă nu ar fi de ajuns, scorțișoara ar îmbunătăți funcționarea și ar crește nivelul de insulină, hormonul care este responsabil cu reglarea zahărului din sânge și să îi permită trecerea în celule, care sunt responsabile de transformarea lui în energie. Dar astăzi ne vom concentra asupra beneficiilor pe care acest condiment le are asupra picioarelor, fiind vital pentru eliminarea ciupercilor care provoacă miros neplăcut.

Ce putem face pentru prevenirea ciupercilor de picioare

Potrivit specialiștilor, pentru a preveni formarea de ciuperci la nivelul picioarelor, este necesară tăierea și pilirea frecventă a unghiilor, ceea ce ajută la reducerea presiunii și va facilita absorbția cremelor sau remediilor care se aplică. De asemenea, este important să vă uscați bine picioarele înainte de a vă pune șosete sau pantofi, deoarece excesul de umiditate favorizează apariția ciupercilor.

Cum să elimini ciuperca piciorului cu scorțișoară?

În acest cadru, vă vom învăța cum să folosiți condimentul pentru a elimina ciuperca. Pentru aceasta, va fi necesar să încălzești un litru de apă cu șase batoane de scorțișoară plus niște cuișoare. Temperatura trebuie să fie suportabilă, deoarece picioarele trebuie scufundate timp de 25 de minute și apoi transferate în apă rece și uscate foarte bine, scriu cei de la terra.com.mx.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Copil pregatit de scoala (Freepik com) jpg
image
image
image
image
image
image
gaina wendy (2) jpg
banca pixabay jpg
image png
thief 1562699 1280 jpg
Vladimir Putin Profimedia jpg
1 zodii bani jpg jpeg
miri  foto   Shutterstock jpg
cancer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net