Sucul de merişoare te apără de viroze

Ultima actualizare:

    Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Merişoarele sau afinele roşii conţin în proporţie de 80% apă, iar restul sunt proteine, vitamine, dar şi uleiuri şi săruri minerale.

Sucul de afine roşii are mai multe întrebuinţări. Pentru cei afectaţi de bolile cardiovasculare, o cură de suc de merişoare poate fi o soluţie utilă. Antioxdanţii conţinuţi fac minuni pentru întreg sistemul cardiovascular şi au proprietatea de echilibra colesterolul. În plus, ne scapă și de răceală.

Compuşii chimici ai sucului de afine blochează acţiunea bacteriilor şi astfel se previn infecţiile. Pentru că este de mare ajutor în eliminarea lor şi a oricărui virus, sucul de afine face minuni şi în cazul răcelii şi infecţiilor respiratorii, dar îți ajută și silueta. Acizii organici conţinuţi au proprietatea de a reduce depozitele de grăsime în doar câteva săptămâni în care bei în fiecare zi câte un pahar de suc proaspăt.

Dacă vrei să urmezi o cură de suc de merişoare pentru a trata una dintre afecţiunile tale, cere sfatul medicului tău pentru a-ţi recomanda doza necesară şi durata tratamentului. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Thassos, Grecia FOTO Shutterstock
prosoape jpeg
christian al VII lea jpeg
camera hotel png
Pestera Craniilor png
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
lacat bucatarie roman marea britanie 67958100 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net