Top 10 beneficii ale mierii de Manuka

#Best buys
image

Mierea de Manuka aduce numeroase beneficii pentru s─ân─âtate. ├Äns─â este foarte important ca aceasta s─â fie original─â. Sunt factori, precum MGO sau UMF, care indic─â faptul c─â borcanele de miere au fost testate pentru concentra╚Ťia natural─â de Methylglyoxal, substan╚Ťa cea mai important─â, care aduce corpului toate beneficiile. 

Exist─â ╚Öi c├óteva sfaturi ├«n ceea ce prive╚Öte modul de administrare al mierii de Manuka. De exemplu, dac─â e vorba de o problem─â intern─â, indicat este s─â lua╚Ťi 2-3 linguri╚Ťe pe zi, c├óte una cu 20-30 de minute ├«nainte de m├óncare ╚Öi pe o perioad─â de minim dou─â luni pentru ca beneficiile s─â se poat─â observa. 

Dac─â e vorba despre o utilizare extern─â, se plin─â direct pe piele sau pe o compres─â. De asemenea, se poate folosi ╚Öi ca ingredient pentru re╚Ťete pentru ├«ntre╚Ťinere ├«n cosmetic─â. 

Iată câteva beneficii importante pe care le aduce, pentru organism, mierea de Manuka

Mierea de Manuka are influen╚Ťe pozitive ├«n ceea ce prive╚Öte sistemul imunitar at├ót la adul╚Ťi, c├ót ╚Öi la copii. Se ia ├«n perioada virozelor zilnic c├óte o linguri╚Ť─â sau pe toat─â perioada anului. De asemenea, este de ajutor ╚Öi un tratament naturist eficient ├«n cazul unor r─âceli pentru c─â are capacitate antibacterian─â ╚Öi antioxidant─â. 

Potrivit studiilor, mierea de Manuka are efect calmant pentru cei care sufer─â de reflux gastroesofagian, aciditate sau arsuri la stomac. Are capacitatea de a neutraliza PH-ul. 

Este eficient─â ╚Öi ├«n ceea ce prive╚Öte problemele de balonare ╚Öi constipa╚Ťie. Mierea de Manuka v─â poate fi de ajutor ╚Öi pentru a sc─âpa de bacterii precum: Helicobacter Pylori, E Coli , Stafilococ Auriu (Staphylococcus Aureus) , Candida , Salmonella , Clostridium Difficile , Entorococ , Klebsiella , Listeria , Salmonella , Streptococcus mutans , Proteus Mirabili.

Mierea de Manuka cre╚Öte colesterolul bun 

Speciali╚Ötii care au studiat-o mai spun ╚Öi c─â e eficient─â ├«n tratarea herpesului, dar ╚Öi poate elimina placa dentar─â. Unele studii arat─â c─â poate de ajutor ├«n tratarea unor alergii, dar ╚Öi ├«n reducerea simptomelor astmului. 

Consumul de miere de Manuka poate cobor├« nivelul colesterolului r─âu cu aproximativ 6-11% ╚Öi trigliceridele cu circa 11%.  De asemenea, mierea poate cre╚Öte colesterolul ÔÇ×bunÔÇŁ, adic─â HDL, cu un nivel de circa 3%.

Mierea de Manuka este ╚Öi un antioxidant natural. Consumul de miere de Manuka ajut─â la ├«nt─ârirea capacit─â╚Ťilor antiinflamatoare ale corpului. Mai mult, sunt studii care transmit ideea c─â un consum de miere pe o perioad─â de minim o lun─â ajut─â organismul s─â lupte ╚Öi s─â se protejeze de infec╚Ťii urinare.  

Este foarte bun─â ├«n cosmetic─â, pentru p─âr, riduri sau acnee. Protejeaz─â pielea de bacterii ╚Öi ajut─â la vindecarea sa natural─â datorit─â propriet─â╚Ťilor antiinflamatoare naturale.

Mai multe produse din mierea de Manuka ╚Öi alte detalii legate de beneficiile acestui produs natural pute╚Ťi g─âsi - LA ACEST LINK

george simion port popular jpg
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
cristi borcea valentina pelinel milan jpeg
Lucile Randon
tonciu prodan reghe jpeg
laura cosoi jpg
amber heard atunci vs acum jpg
dana nalbaru noua piesa2 png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
silviu silvius prigoana jpeg
E bine în parc, păcat că sunt atâţia ţânţari! jpeg
Lucile Randon
lacul techirghiol apa roz explicatie fenomen constanta 775659 webp
so╚Ťie george simion jpeg
iPhone App Store piata de aplicatii Apple FOTO Shutterstock