Top 10 beneficii ale mierii de Manuka

#Best buys
image

Mierea de Manuka aduce numeroase beneficii pentru sănătate. Însă este foarte important ca aceasta să fie originală. Sunt factori, precum MGO sau UMF, care indică faptul că borcanele de miere au fost testate pentru concentrația naturală de Methylglyoxal, substanța cea mai importantă, care aduce corpului toate beneficiile. 

Există și câteva sfaturi în ceea ce privește modul de administrare al mierii de Manuka. De exemplu, dacă e vorba de o problemă internă, indicat este să luați 2-3 lingurițe pe zi, câte una cu 20-30 de minute înainte de mâncare și pe o perioadă de minim două luni pentru ca beneficiile să se poată observa. 

Dacă e vorba despre o utilizare externă, se plină direct pe piele sau pe o compresă. De asemenea, se poate folosi și ca ingredient pentru rețete pentru întreținere în cosmetică. 

Iată câteva beneficii importante pe care le aduce, pentru organism, mierea de Manuka

Mierea de Manuka are influențe pozitive în ceea ce privește sistemul imunitar atât la adulți, cât și la copii. Se ia în perioada virozelor zilnic câte o linguriță sau pe toată perioada anului. De asemenea, este de ajutor și un tratament naturist eficient în cazul unor răceli pentru că are capacitate antibacteriană și antioxidantă. 

Potrivit studiilor, mierea de Manuka are efect calmant pentru cei care suferă de reflux gastroesofagian, aciditate sau arsuri la stomac. Are capacitatea de a neutraliza PH-ul. 

Este eficientă și în ceea ce privește problemele de balonare și constipație. Mierea de Manuka vă poate fi de ajutor și pentru a scăpa de bacterii precum: Helicobacter Pylori, E Coli , Stafilococ Auriu (Staphylococcus Aureus) , Candida , Salmonella , Clostridium Difficile , Entorococ , Klebsiella , Listeria , Salmonella , Streptococcus mutans , Proteus Mirabili.

Mierea de Manuka crește colesterolul bun 

Specialiștii care au studiat-o mai spun și că e eficientă în tratarea herpesului, dar și poate elimina placa dentară. Unele studii arată că poate de ajutor în tratarea unor alergii, dar și în reducerea simptomelor astmului. 

Consumul de miere de Manuka poate coborî nivelul colesterolului rău cu aproximativ 6-11% și trigliceridele cu circa 11%.  De asemenea, mierea poate crește colesterolul „bun”, adică HDL, cu un nivel de circa 3%.

Mierea de Manuka este și un antioxidant natural. Consumul de miere de Manuka ajută la întărirea capacităților antiinflamatoare ale corpului. Mai mult, sunt studii care transmit ideea că un consum de miere pe o perioadă de minim o lună ajută organismul să lupte și să se protejeze de infecții urinare.  

Este foarte bună în cosmetică, pentru păr, riduri sau acnee. Protejează pielea de bacterii și ajută la vindecarea sa naturală datorită proprietăților antiinflamatoare naturale.

Mai multe produse din mierea de Manuka și alte detalii legate de beneficiile acestui produs natural puteți găsi - LA ACEST LINK

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
image png
man 979980 1280 jpg
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net