Sânziana a slăbit 5 kg cu sex sălbatic

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Blonda a găsit secretul taliei de viespe, fără diete drastice sau efort la sală. Nemulţumită că s-a îngrăşat câteva kilograme de Sărbători, Sânziana a îmbinat utilul cu plăcutul, iar partidele fierbinţi de sex au scăpat-o de depozitele inestetice de grăsime.

Gurmandă convinsă, Sânziana Buruiană a făcut câteva excese în perioada Sărbătorilor, iar fripturile şi sărmăluţele au lăsat urme vizibile pe trupul său apetisant. Imediat după Revelion, simpatica vedetă ne-a mărturisit că doreşte cu orice preţ să revină la silueta de manechin.

Din fericire, nu a fost nevoie să apeleze la o dietă strictă, căci a găsit o soluţie mult mai plăcută şi deloc chinuitoare: sexul.

„Acum arăt foarte bine, sunt mulţumită de mine şi de faptul că am reuşit să scap de kilogramele în plus, fără să mă abţin de la mâncare. E meritul iubitului meu, care, de la începutul anului, abia mă mai lasă să mai ies din casă", ne-a declarat Sânziana, râzând.

Vedeta e foarte fericită alături de iubitul ei, Bobby, avocat de meserie. Încă nu s-au mutat împreună, oficial, dar Sânziana îşi petrece mai tot timpul în apartamentul lui, transformat în cuibuşor de nebunii: „De când ne-am întors de la munte, stăm numai la Bobby. Sunt foarte fericită, ne înţelegem foarte bine, mă simt ca şi cum l-aş cunoaşte de o viaţă", ne-a mai spus vedeta.

Sânziana se iubeşte cu un avocat!

La scurt timp după ce s-a despărţit de regizorul George Ciubotaru, Sânziana s-a reîntâlnit cu un prieten mai vechi, avocatul Bobby, şi i-a acceptat imediat avansurile.

Cei doi sunt extrem de fericiţi, iar în cele trei luni de când formează un cuplu, acesta nu a supărat-o niciodată pe Sânziana. Mai mult, îi face toate poftele şi toate plăcerile, o însoţeşte la prezentările de modă şi o lasă să iasă cu fetele în oraş.

Duban a dat jos 10 kg

Actorul Andrei Duban (38 de ani) a slăbit şi el la scurt timp după ce a cunoscut-o pe logodnica lui, Graţiela (21 de ani).

Nu prin sport şi nici nu ajutorul curelor de slăbire, ci prin ore de amor nebun, a reuşit să dea jos nu mai puţin de zece kilograme, fapt care l-a mulţumit pe deplin. Îndrăgostit lulea, actorul nu a ţinut secret fapul că, cel puţin la începutul relaţiei, obişnuia să facă dragoste de câteva ori pe zi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
449016574 790492459883010 1579936202276165367 n jpg
image
image
image
image
image
image
Tabula Regia Tg  Mures jpg
image png
heavy rain 4864257 1280 jpg
ODAmaD00NDAmaGFzaD1jYTVhMGQyNDBkZDBjM2M3NzJhZmUyMDlmMmFlODMzZA== thumb jpg
Banner test iq
dn1 in perioada interbelica jpg
Printesa Anne sora Regelui Charles 2 jpg
clock 650753 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net