Sânziana, lovită şi ea de blestemul vrăjitoarelor?

Ultima actualizare:

    Sânziana Buruiană a venit ieri la poliţie. Andreea Tonciu a dat şi ea declaraţii
Sânziana Buruiană a venit ieri la poliţie. Andreea Tonciu a dat şi ea declaraţii

Anamaria Prodan nu este singura vedetă care a dat de belea cu vrăjitoarele. După ce impresara a rămas înţepenită în restaurant, ieri, Sânziana Buruiană s-a trezit cu maşina ridicată de „hingherii auto", imediat ce a ieşit de la Poliţie, unde a depus mărturie în procesul vrăjitoarelor Vanessa şi Melissa.

Sânziana Buruiană a intrat şi ea oare în „vizorul” ghicitoarelor Vanessa şi Melissa? Blonda a făcut o vizită în zorii zilei, împreună cu prietena ei, Andreea Tonciu, la sediul IGP din Bucureşti, pentru a depune mărturie.

„Am fost sunată de la Poliţie să vin să dau o declaraţie  în legătură cu telefonul primit de la una dintre vrăjitoare. Şi Andreea a fost sunată. Vrăjitoarea ne-a spus că vrea să ne întâlnim neapărat pentru că are o poză cu mine şi vrea să mă ferească de blesteme. Nici eu nici Andreea nu am dat curs invitaţiei. Ni s-a părut suspectă”, ne-a spus blonda. Nici nu a apucat bine să depună declaraţia că, odată întoarse la locul unde parcaseră maşină, fetele au constat cu stupoare că aceasta lipsea cu desăvârşire.

„Au venit hingherii auto de la sectorul 2 şi mi-au ridicat-o pe motiv că am parcat-o la mai puţin de 25 de metri de trecerea de pietoni. Cred că mi-au făcut ceva vrăjitoarele astea, nici măcar nu le-am acuzat în declaraţie. A picat ghinionul fix pe capul meu”, ne-a spus Sânziana. Cele două foste pupeze ale lui Bahmu au plecat val-vârtej spre Colentina, la parcul auto, ca să-şi recupereze maşina, prilej cu care Sânziana a fost „a arsă” la buzunare cu 5 milioane de lei.

Dacă aveai senzori, scăpai de  «hingherii auto»

Ghinion curat pentru tine, Sânziana Buruiană! Ieri ai intrat oficial  în rândul şoferilor lăsaţi fără bani de firmele de ridicat maşini.

Electricianul service-ului ne arată cele două modele de senzori

simeon stalpnicul png

Însă puteai să scapi de necaz dacă ştiai că există o “armă” care îţi permite să lupţi de la egal la egal cu ei. O găseşti la orice service auto şi te costă între 187 şi 860 de lei.

Pagerul te avertizează atât sonor, cât şi vizual dacă cineva umblă la maşină. El se poartă în permanenţă la chei

simeon stalpnicul png

Orice naş îşi are naşul. După ce au apărut hingherii de maşini, a fost scos pe piaţă şi “antidotul”. Graţie alarmelor de ultimă generaţie, maşinile îşi anunţă proprietarii atunci când sunt în pericol şi le trimit acestora mesaje pe telefon. Asta se întâmplă doar dacă şoferii îşi montează un senzor digital antiridicare şi o alarmă.

“Senzorii sunt de două tipuri: unul care se instalează sub bord şi un al doilea care se montează în mijlocul maşinii, la schimbătorul de viteză, ca să poată determina corect înclinarea pe două axe. Astfel, în momentul în care alarma este conectată, senzorul măsoară unghiul de înclinare şi memorează poziţia maşinii. Orice modificare, chiar şi cu două grade a unghiului, declanşează alarma. Mai întâi, cea acustică, apoi maşina îşi sună proprietarul, dacă telefonul este conectat la Internet”, ne-a spus Nicuşor Radu, patronul service-ului Seleniu, din Bucureşti.

La primul model, senzorul ţine loc şi de GPS, astfel că autoturismul poate fi urmărit non-stop. Sistemul se poate monta în jumatate de oră şi costă 187 de lei, fără GPS, şi 860 de lei, în varianta cu monitorizare prin satelit. 

Vrăjitoarea Melissa vrea să fie eliberată pe cauţiune

Vrăjitoarea Melissa a cerut instanţei ilfovene să o elibereze. Ieri, aparătorul Radei Mincu a solictat magistraţilor Tribunalului Ilfov să o lase liberă pe clienta lui pe motiv că este mamă a cinci copii, dintre care doi gemeni în vârstă de un an şi pe care trebuie să-i alăpteze.

Cererea de eliberare pe cauţinune a rămăas însă în pronunţare, procurorul de caz respingând vehement solicatrea avocatului ghicitoare.

El a argumentat că fapta pentru care Melissa a fost arestată preventiv se pedepseşte cu închisoare între 10 şi 20 de ani, iar cei care pot beneficia de acest privilegiu nu trebuie să depăşească 18 ani de puşcărie.

Prodanca s-a înţepenit

Click! v-a prezentat ieri, în exclusivitate, imagini cu Anamaria Prodan care, miercuri seara a făcut o criză gravă de spate într-un restaurant.

Coincidenţă sau nu, în aceeaşi zi dăduse declaraţii la Poliţie în scandalul vrăjitoarelor care păcălesc vedete. Ieri, impresara care suferă de hernie de disc a fost la clinica Sanador din Capitală, unde a făcut RMN-ul pentru ca medicii să stabilească când o vor opera.

Mai citeşte:

Sânziana Buruiană vrea să fie primăriţa Bucureştiului!

Sânziana Buruiană şi-a pus gene 3D: «Vreau să îmi surprind iubitul»

EXCLUSIV! Prodanco, te-au blestemat vrăjitoarele?

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Momente controversate la festivalul Beach Please de la Costinești cu Wiz Khalifa și Andrew Tate Colaj
image
image
image
image
image
image
padure freepik jpg
pensie jpg
cutremur chile harta jpg
Bangkok jpeg
crima vaslui autor jpg
Sfantul Ilie jpeg
Dr  Vlad Ciurea jpeg
crima braila stomatolog jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net