Sara a făcut prea multe cure de citostatice!


    Sara
Sara

Cei doi anişori din viaţă, Sara i-a petrecut în spitalele din România: Fundeni, Marie Curie, Matei Balş, Victor Babeş. Acum, e în Italia. 

Fetiţa a fost diagnosticată cu cancer osos, iar medicii de aici, spun părinţii, nu le-au dat nici o speranţă. Pe 6 martie, copila a plecat spre spitalul Meyer din Florenţa, acolo unde profesorul Maurizio Aricò, unul dintre cei mai buni specialişti pe histiocitoză, se ocupa de Sara. Marţi, pe 13 martie, a avut loc primul consult.

"Domnul doctor Arico ne-a spus că Sara a făcut prea multe cure diferite de citostatice. Tratamentul ei va fi de lungă durată, de 2-3 ani, şi va fi adaptat pentru organismul slăbit al Sarei", au spus părinţii.

Momentan nu e necesară internarea permanentă în spital, şi de aceea părinţii şi fetiţa sunt cazaţi gratuit într-o casă socială a Asociaţiei Ita­liene împotriva Leucemiei, aflată în apropierea spitalul Meyer.

Sara are nevoie de sprijin financiar. Dacă vreţi să o aju­­taţi, depuneţi bani pe nu­­mele ei, în contul Funda­­ţiei Adevărul, deschis la BCR, su­­cursala Tunari: RO09RNCB02860011331­00003.

Rares Prisacariu 3 Romanii au talent foto Pro TV jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
serban pavlu captura podcast la mijloc jpg
Charles, William și Harry jpg
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
wild bear selfie Colorado  jpg
vedete jpg
catalin florin olar jpg
image
image
image
image
image
image
case ieftine ungaria jpg
wild bear selfie Colorado  jpg
Iarna extremă a făcut victime în Afganistan jpg
Charles, William și Harry jpg
catalin florin olar jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock