Scandal în familia Nicolei! Fratele e un «puturos», iar cântăreaţa o «nepăsătoare»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Fratele cântăreţei a acuzat-o pe Nicola că se interesează să-i ajute pe alţii şi nu se gândeşte la propria familie.

Fratele Nicolei: «Ea se luptă pentru alţii şi eu nu am bani de operaţie»

Fratele Nicolei a venit joi la Acces Direct pentru a o acuza pe cântăreaţă că şi-a renegat familia.

Alexandru Bimbirel susţine că în urmă cu puţin timp a avut o problemă gravă de sănătate şi avea nevoie de bani. Acesta a explicat că s-a trezit într-o dimineaţă şi nu mai putea să vadă.

"Aveam o ruptură de retină. Am fost la doctor, m-a operat, dar nu am avut bani să achit. L-am sunat pe tata şi l-am rugat să o sune pe Nicola ca să mă ajute", a povestit Alexandru.

simeon stalpnicul png

"În primul rând aveam nevoie de ea ca om, fiindcă e sora mea. În al doilea rând, aveam nevoie şi de un ajutor. Era vorba despre 400 de RON, ceea ce nu cred că e mult.

Ştiţi ce mă deranjează? Când trăia mama eram o familie, acum suntem dezbinaţi! Nu o înţeleg. Puteam să îmi pierd vederea. Eu am o soră fantomă, o iubesc din suflet".

Bărbatul susţine că de mai bine de 10 ani, cântăreaţa şi-a renegat familia.

"Eu mergeam la concertele ei, eram mândru de ea...nu înţeleg de ce se comportă aşa că nu e nu ştiu ce vedetă. Cred că îii este ruşine cu mine. De fiecare dată când mergeam la ea acasă şi mai era cineva încerca să ne ascundă", a mai povestit acesta.

Într-un interviu acordat emisiunii Acces Direct, joi, Ion Bimibirel, tatăl Nicolei, a declarat că o înţelege pe Nicola şi îi cere lui Alexandru să-şi vadă de viaţa lui .

"Ea are problemele ei. Trebuie să plătească chirie, are copii...El ce vrea acuma? Are 40 de ani, el de ce nu se descurcă? De ce nu-şi găseşte serviciu? Într-adevăr familia, între fraţi e dezbinată. Nu reuşesc să îi adun. Nu ştiu de ce se urăsc".

"De ce mă acuzi că nu mi-am găsit serviciu? Pe mine nu mă ia nimeni, că am probleme de sănătate", a spus Alexandru.

"Nu mai vreau să dau nicio declaraţie contra ei! Nu vreau să mai am probleme.Doamna Simona, sunt tatăl lor, vreau să fac ordine între ei, dar nu am reuşit. Gândiţi-vă că soţia mea când a murit ei erau nişte copii. Eu am rămas cu ei pe cap, eu le-am dat să mănânce, eu i-am îmbrăcat. Acum au ajuns să nu se mai înţeleagă. Eu nu spun acum că e de vină Nicola sau Alexandru sau celălalt frate din Spaniu. Dar el acum ştie cine e de vină", a spus tatăl artistei.

"Eu anul trecut am făcut un reportaj pentru tata dar el s-a sucit. Ce mă deranjează e că ea a dansat pentru o cauză nobilă şi de mine a uitat. O rog să intre în direct să îmi spună cu ce am greşit. Tata este doar un părinte, încearcă să ne împace. Ea a dansat pentru o cauză, iar eu am fugit din spital fără să plătesc", a declarat Alexandru.

"Nu a fost niciodată o uşă de biserică. Femeia asta nu a vrut să îl ajute, de ce? Lui nu i-a plăcut niciodată să muncească. Ştiu că şi la un alt loc de muncă ai băgat mâna. Nu e corect să vii să îţi ponegreşti sora pentru 4 milioane. Uite eu îmi dau numele Marius Pestriţu, îţi dau aceşti bani. Normal că sora ta nu te ajută că eşti un puturos", a spus Marius, un fost coleg de serviciu al lui Alexandru.

Fratele Nicolei a declarat că nu-l cunoaşte pe Marius.

Imediat după acestă intervenţie a intrat în direct naşa copilulului cel mare al Nicolei.

"Când s-a îmbolnăvit copilul eu am avut grijă de el. Nicolei nici nu i-a păsat. La moarte mama ei nici nu a vrut să meargă. Noi două nu suntem în relaţii bune", a spus Mariana Blehan, naşa băiatului cântăreţei.

"Copilul la vârstă de un an, când i-am făcut tort, a rugat-o să vină să mă ajute. Ea a vrut să plece. Mama ei era în spital, eu mergeam zi de zi. Când mergeam acasă la copil, Alexandru stătea cu copilul. Băiatul s-a îmbolnăit şi Nicola nici nu a fost să îl vadă", a mai spus femeia.

"Eu nu am nimic cu Nicola, o apreciez, bravo ei. Ea nu a ţinut niciodată la mine. Eu am avut grijă de mama ei şi de copilul ei",  a mai punctat Mariana.

Tatăl Nicolei nu a vrut să comenteze cele spune de naşa Nicolei.

"De ce trebuie să dezgropăm morţii? De ce să ştie toată ţara aceste lucruri? Eu nu vă contrazic, dar de ce trebuie să facem biografia morţilor", a spus supărat Ion Bimbirel.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net