SCANDAL! Mariana Moculescu vrea să-l dea în judecată pe Dan Capatos! Reacţia INCREDIBILĂ a prezentatorului!

Ultima actualizare:

"Pentru prima dată, îl aşteaptă zile grele pe Capatos! Îi voi cere daune mai mult decât a câştigat într-un an de zile la Antena 1. Săptămâna viitoare încep demersul judiciar. Azi am hotărât împreună cu un avocat foarte tare că Antena 1 şi Capatos trebuie să plătească daune morale pentru ce mi-au făcut!... Capatos este doar începutul, urmează şi alţii. Până la urmă, vor plăti toţi", a scris Mariana Moculescu pe pagina personală de Facebook, după emisiunea "Un SHow Păcătos" în care fostul iubit Cristi Marin, deghizat în vampir, i-a dus un sicriu la uşă. Au urmat înjurături, palme şi ameninţări din partea Marianei atât la adresa fostului iubit, cât şi a reporterului Horaţiu Tudor.

Dan Capatos nu a dat prea mare importanţă iniţiativei Moculeascăi. El a declarat pentru Ring că este de părere că Mariana doreşte doar să fie băgată în seamă.

„Probabil e frustrată că nu mai e băgată în seamă. Ea pentru emisiunea aia a semnat, a fost de acord, aşa că e absurd ce face ea. Capatos n-are nici o vină. E adevărat că atunci ne-a făcut plângeri penale, dar a făcut şi o sesizare la CNA la care a renunţat. Acum s-a oferit un avocat, Florin Ciutacu, să o ajute şi de aia face asta. Ea are şi sigla emisiunii «Un show păcătos» tatuată pe mâna stângă, iar acum vrea să-i dea în judecată”, a spus Captos pentru Ring.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net