Scandalul din familia Lasconi, cutremur de mare magnitudine în USR. „Cine își asumă haosul ăsta?”

Ultima actualizare:

Haos total în USR după cutremurul de mare magnitudine provocat de scandalul din familia Lasconi. Fiica fostei vedete ProTV, Elena Laconi, în prezent primar USR la Câmpulung Muscel, s-a dezis public de mama ei. Susținătoare și membră LGBTQ+ în Paris, Oana Lasconi nu o iertă pe mama ei pentru că a declarat public că susține căsătoria între un bărbat și o femeie. Scandalul a căpătat proporții, Elena Lasconi, retrăgându-se de pe lista pentru europarlamentare după o discuție cu președintele USR, Cătălin Drulă. Acestuia i se cere acum să își asume „haosul ăsta” și să își dea demisia. 

Sursa foto: Inquam foto/George Călin
Sursa foto: Inquam foto/George Călin

„Cine își pune demisia pe masă?”

Într-o postare extrem de critică, europarlamentarul USR, Vlad Gheorghe, cere asumarea responsabilității după scandalul Lasconi și spune că USR are în prezent o „imagine boțită de neprofesioniști care se joacă de-a partidul”.

„Cătălin Drulă, cine își asumă haosul ăsta? Cine plătește pentru bâlbâiala asta total neprofesionistă care a urmat numirii nestatutare pentru alegerile europarlamentare? Cine este responsabil pentru dezamăgirea pe care USR a provocat-o iar electoratului, pentru imaginea boțită de neprofesioniști care se joacă de-a partidul, de-a listele și candidații?

Cine își pune demisia pe masă, președintele USR? Biroul Național? Gata, o postare pe pagină și schimbarea pozei de cover, asta înseamnă asumarea scandalului care ne-a adus IAR în atenția românilor, dar nu așa cum ar fi trebuit?”, a spus Vlad Gheorghe într-o postare publicată pe Facebook.

„Pe votanți nu îi puteți suspenda”

În postarea ca un duș rece, europarlamentarului USR își întreabă colegii dacă citesc comentariile oamenilor de pe internet.  „vă mândriți cu așa ”rezultate”? întreabă Vlad Gheorghe. 

„Cauți ”USR” azi și rezultatele sunt: ”imaturitate politică”, ”lipsa de viziune”, ”lipsă de comunicare” - numai lucruri ”bune”.

Chiar nu vă pasă că din partidul speranță am ajuns partidul dezamăgire?! Sunteți mulțumiți când cetățenii ne numesc ”răul cel mai mic”, vă mândriți cu așa ”rezultate”?

Citiți vreodată comentariile și mesajele oamenilor sau îi blocați, la fel cum faceți cu cei care vi se opun sau vă pun întrebări în interiorul partidului?

Fiți foarte atenți: pe votanți nu îi puteți suspenda sau exclude, EI sunt cei care exclud USR din opțiunile de vot, a adăugat europarlamentarul USR.

Aroganța, autosuficiența nu câștigă încrederea românilor. Treziți-vă și reveniți la valorile USR, la misiunea cu care am spart blocada partidelor vechi și corupte. Asta așteaptă oamenii de la noi - vor să le dăm alternativa pe care le-am promis-o și pe care nu o mai văd acum, cu tine, Cătălin Drulă și cu cei cu care te-ai înconjurat la conducerea USR.

P.S. Ca să previn comentariile cu ”spălatul rufelor în public” - din păcate, nu am alt canal pe care să comunic cu conducerea USR, am fost blocat, exclus etc. de pe toate grupurile interne de comunicare”, a mai scris pe facebook europarlamentarul USR.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Vinerea Mare, cea mai neagră zi a creștinismului  Ce semnificație are Prohodul Domnului jpeg
image
image
image
image
image
image
Metrou Basarab 2048x2048 jpg
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net