Schiatul, sportul preferat al Monicăi Tatoiu

Soţii Tatoiu, împreună cu nişte prieteni de familie, se află de o săptămână în Verbier, o staţiune din Elveţia, situată în apropiere de graniţa cu Franţa.

"Este considerată cea mai cool staţiune pentru tineret. Pârtiile sunt pline de tineri veniţi în special din Olanda şi Anglia. Aici se vorbeşte engleza şi franceza, iar pârtiile sunt de dificultate medie. Nu sunt multe hoteluri. De regulă, se închiriază un apartament sau o vilă. De fapt, aceasta e o regulă de bază dacă mergi în Elveţia, în grup", explică Monica Tatoiu.

În fiecare dimineaţă se trezeşte la ora 8.00, schiază până la prânz, mănâncă pe o terasă la soare, chiar dacă afară temperatura e sub zero grade Celsius, citeşte cărţi şi presa pe internet.

"Recomand tuturor să-şi facă concediul de iarnă până în data de 20 decembrie pentru că e mai ieftin, mai liber, iar pârtiile sunt impecabile. Îmi place mult să schiez, acest sport îţi pune în funcţiune absolut toţi muşchii, îţi dă libertatea de a face ce vrei. Simţi că faci un parteneriat extraordinar cu muntele, cu peisajul", explică şefa Oriflame, care se va întoarce săptămâna viitoare în ţară pentru a face Crăciunul cu prietenii şi familia.

Oferte de vacanţă

Revelion în Elveţia. 6 nopţi cazare în perioada 28 decembrie 2009 - 3 ianuarie 2010, mic dejun inclus, transport cu autocarul, opriri în Viena (Austria), Zürich (Elveţia), Montreaux (Elveţia), Salzburg (Austria), preţ 365 euro de persoană, www.travelshop.ro;

Sejur în Elveţia, hotel Perren 3*, 7 nopţi cazare în cameră dublă cu demipensiune, plus cina festivă de Revelion, transport individual, preţ 931 euro de personă, www.bigtravel.ro.

cub horoscop 1 gif
cub gazi demirel png
Carmen Bruma face sport
cub oana roman png
înșelat jpg
cub dinu maxer fiul png
bogdan ioan la vocea  jpg
frontB jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 9 februarie sfantul mucenic nichifor jpeg
frontB jpg
1 dragobete jpg jpeg
baza fotoliu (captura video) jpg
Moscheea din Malatya jpg
FotoJet (2) jpg