Scrisoarea unei fetiţe adresată hoţului, felicitare de Crăciun pentru infractori

Amy i-a spus hoţului că se "teme de moarte" să se întoarcă acasă şi l-a întrebat de ce a ales ca ţintă tocmai familia ei, potrivit Metro.co.uk.

"Când am aflat că am fost jefuită am început să plâng. Am refuzat să mă întorc acasă, aşa că am dormit la mătuşa mea şi am încercat să o conving pe mama să mă mai lase încă o noapte pentru că sunt speriată de moarte.

Sunt foarte, foarte, foarte tristă că mi-ai făcut asta!", a scris fetiţa.

Mesajul lui Amy se încheie cu o listă de întrebări , inclusiv cine a venit cu ideea stupidă de a jefui case, ce s-a întâmplat cu bunurile furate şi dacă bărbatul a mai jefuit şi înainte.

Acum, scrisoare va fi folosită pe post de felicitare de Crăciun ce va fi trimisă hoţilor cunoscuţi, în speranţa că îi va face pe unii dintre ei să se gândească la impactul pe care îl au acţiunile lor şi cum sunt afectaţi copiii din casele prădate.

"Felicitarea arată ca oricare altă felicitare de Crăciun, până când o deschizi. Atunci poţi vedea scrisoarea lui Amy. Este un mesaj foarte emoţional care ar trebui să inmoaie chiar şi cele mai dure inimi.

Sper ca infractorii care vor primi felicitarea să o citească şi să reflecte asupra mesajului. Unii dintre ei poate vor avea copii, fraţi sau surori şi ar trebui să se gândească ce ar simţi aceştia dacă ar fi victima unui jaf", a precizat un reprezentant al poliţiei.

FotoJet (3) jpg
cub horoscop iertare png
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (2) jpg
Bryan Johnson jpg
Shakira jpg
Terminator jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg
femeie frig casa jpeg
Terminator jpg
Bryan Johnson jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
Ivona Nenu jpg