Se tratează băbeşte ca să nu ajungă la operaţie! Cum vrea Răzvan Ciobanu să scape de pietrele la fiere

Ultima actualizare:
Andrei Laslau (foto: facebook)
Andrei Laslau (foto: facebook)

Se luptă de săptămâni întregi cu dureri acute la vezica biliară, dar nu vrea să se opereze. Designerul Răzvan Ciobanu este propriul său doctor. În acest weekend şi-a propus să se trateze singur acasă şi să încerce o cură de detoxifiere ca să scape de pietrele pe care le are în colecist.

Designerul şi-a anunţat amicii pe Facebook că urmează să se supună unui tratament îngrozitor la gust, dar care speră să dea rezultate şi să scape de problemele de sănătate.

"Astăzi şi mâine sunt «blocat» în casă, încerc un detox cu sare amară şi ulei de măsline. Dacă are vreun rezultat am să vă updatez după. Am ajuns aici de teama de «cuţit», no să am baftă zic...sau "să-mi rup piciorul" :)). Am toate analizele, ştiu cât de mari sunt pietrele şi cică am şanse să le fac să treacă. Oricum trebuie repetată ecografia după", a scris Răzvan Ciobanu pe pagina de socializare.

Amicii săi virtuali care au trecut printr-o asemenea experienţă s-au înghesuit imediat cu sfaturi. Dacă unele l-au cam speriat, cuvintele de încurajare l-au făcut să fie neclintit de la decizia pe care a luat-o.

"Durerile date de crizele de bilă le ştiu...mă lupt cu asta de câteva săptămâni bune. Dacă nu doare nimic în timpul detoxului, poate să aibă orice gust. Nu mă încurcă. Durerea mă încurcă cel mai tare", a adăugat designerul. 


    Andrei Laslau (foto: facebook)
Andrei Laslau (foto: facebook)

Nutriţionistul Andrei Laslău l-a rugat insistent pe desiger să aleagă calea operaţiei, ca fiind soluşţia cea mai bună în cazul său.

"Lasă teama de cuţit. Îţi scoţi fierea laparoscopic şi în 24 de ore eşti acasă bine merci. Dacă faci o colecistită acută nasoală sau un plastron - ajungi tot la operaţie, dar cu ditamai tăietura sub coaste, sau, mai rău, daca ai pietricele mici şi migrează, faci o pancreatită şi poţi chiar să mori. Eu îţi spun că nu merită să rişti să mori de la nişte pietre la colecist în anul 2014, cu leacuri băbeşti absolut iresponsabile si idioate", i-a scris doctorul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net