Şeicul Dubaiului i-a făcut Victoriei Beckham o ofertă de 50.000.000$ ca să-şi dea cu părerea


    Pe Insula Palmier s-a început  construirea hotelurilor de lux. Insula artificială  “Lumea” e în stadiu  de amenajare
Pe Insula Palmier s-a început construirea hotelurilor de lux. Insula artificială “Lumea” e în stadiu de amenajare

Victoria Beckham a primit o solicitare scrisă din partea şeicului din Dubai pentru a contribui la proiectarea unui hotel de lux. Deşi onorariul este de 50 de milioane $, diva face fiţe.

Chiar dacă are mari probleme din cauza crizei mondiale, conducătorul emiratului, şeicul Mohammed bin Rashid al-Maktoum, i-a oferit o sumă astronomică Victoriei Beckham pentru a participa la un proiect ieşit din comun.

Este vorba de un hotel de lux, care urmează să fie construit pe o insuliţă artificială dedicată modei. Aceasta face parte din cele 300 de insule ale complexului Lumea, arhipelag ce va recrea, ca formă, globul pământesc.

Victoria a primit prima oară solicitarea de a se implica în acest proiect astă-vară, în timp ce se afla împreună cu soţul, fotbalistul David Beckham, în vacanţă în Dubai. Când a auzit câţi bani i se oferă, diva a rămas şocată.

Dar încă nu este hotărâtă dacă va da curs solicitării, fiindcă are, chipurile, ca prioritate, săptămâna modei de la New York. Dacă va accepta, Victoria îşi va da cu părerea asupra designului camerelor, costumelor personalului şi decoraţiunilor.

Pe aceeaşi temă:

Aşa arăta Victoria Beckham la 18 aniVictoria Beckham, îngrozitor de slabăVictoria Beckham: «Tocurile m-au omorât»Dubai, investiţie de 1.000 de miliarde de dolariTurnul Burj Dubai, inaugurat printr-o ceremonie fastuoasă - FOTO/VIDEO

cub matilda pascal cojocărița png
cub gabriela marin denise pilafai png
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
cub razvan ciobanu png
mariana moculescu jpg
1 horoscop luna noua in berbec jpg jpeg
cub theo rose anghel damian png
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO
Mercenari Wagner FOTO Telegram png
2 ingrijire ten iarna piele jpg jpeg
image
image
image
image
foto1 la sfinxB jpg
shutterstock 165207755B jpg
minivacanta 1 decembrie jpg
foto 1 bec economic jpg
Screenshot 2022 11 29 at 21 10 20 png
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO