"Sex and the City 2" se preconizează a fi noul hit al verii! Ce zici? - FOTO - VIDEO

Ultima actualizare:

Lungmetrajul apare la doi ani după ce "Sex and the City: The movie" s-a bucurat de un mare succes în box-office-ul mondial, informează femalefirst.co.uk.

King, care a lucrat la serial şi a regizat şi primul film, dezvăluie că SATC 2 nu este axat pe fashion.

Într-un interviu acordat celor de la Metro, el spune: "Sunt o mulţime de invenţii interesante. Nu există atât de mult branding - primul film pe asta s-a concentrat şi pe dragoste - în schimb există diversitate, vintage şi transformarea tricourilor în jachete".

"Oamenii vor rămâne cu multă culoare din acest film. Vor fi multe pălării şi mult auriu. Va fi foarte hot!".

"Sex and the City 2" se preconizează a fi un mare succes al verii, iar regizorul crede că mare parte din popularitatea peliculei este dată de faptul că încă atinge publicul format din femei singure.

"Noi am fost vocea femeii singure într-o perioadă în care societatea dorea ca fetele singure să fie măritate, iar dacă nu erau aşezate la casa lor şi nu aveau copii, erau considerate ca fiind lepre.

Iar motivul pentru care "Sex and the City" a continuat să fie îndrăgit de public, este pentru că am îndrăznit îndeajuns de mult încât să-l lăsăm să evolueze şi nu să îngheţe

SATC 2 spune povestea lui Carrie şi Big (Chris Noth), care sunt acum căsătoriţi de doi ani, şi încearcă să nu cadă pradă rutinei.

Miranda, căsătorită cu Steve (David Eigenberg) şi având un fiu în Brooklyn, are un şef nou, care o face să se simtă oribil, la firma de avocatură la care lucrează.

Charlotte duce o viaţă confortabilă alături de soţul ei Harry (Evan Handler), dar descoperă că a fi mamă nu este atât de ideal pe cât şi-a imaginat ea că va fi.

Iar Samantha încearcă să evite menopauza, înghiţind un pumn de vitamine pe zi. Şi nu doar atât: ea primeşte o ofertă de a fi PR-ul unui loc de lux din Abu Dhabi.

Astfel, îşi invită şi prietenele să facă parte din aventură...

image
image
image
image
image
image
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net