Shaorma din carne de «câine»

Ultima actualizare:

Borcea a venit cu copilul la meci. În tribune au fost toţi acţionarii dinamovişti, iar Cristi Borcea a fost însoţit de fiul său cel mare, Patrick. Şefii "câinilor" i-au avut alături şi pe Răzvan Lucescu, Victor Becali, Gigi Neţoiu, Dumitru Dragomir, Ionuţ Negoiţă, dar şi pe fostele glorii Ionel Augustin şi Dănuţ Lupu.

Steaua - Fenerbache, la TV. Suporterii dinamovişti şi cei ai lui Galatasaray au urmărit pe ecranele montate la tribuna 0 meciul pe care rivalele Steaua şi Fenerbahce l-au jucat la Bucureşti. Fanii turci au huiduit reuşita din Ghencea a lui Kazim Kazim.

Hagi, huiduit de "câini". Cei 300 de fani români prezenţi aseară pe "Ali Sami Yen" l-au apostrofat pe Gică Hagi, moment în care turcii au ripsotat, cântând celebrul "I love you Hagi".

Antrenament în ziua meciului. Roş-albii nu au apucat să viziteze Istanbulul, Ion Marin conducând o şedinţă de pregătire ieri dimineaţă. După partidă, "câinii" au plecat imediat spre Bucureşti, iar aseară s-au cantonat la Săftica.

Terenul a fost udat excesiv. Cu o jumătate de oră înainte de startul jocului gazdele au pornit sistemul de irigare, iar gazonul a fost udat timp îndelungat.

Un fan turc a leşinat. După ce Galatasaray a înscris al doilea gol, unui fan al echipei lui Rijkaard i s-a făcut rău şi a fost dus la spital.

"Prinţul" a fost atacant. Ion Marin a ales să joace într-un sistem 4-4-1-1, tehnicianul hotărând să-i titularizeze pe Diabate şi Rus, în locul lui Pulhac şi Kone, însă "câinii" au surprins în atac, unde pe lângă Andrei Cristea s-a aflat şi Adrian, cel care de obicei evoluează în linia mediană.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net