┼×i amanta lui Agathon face mi┼čto de Moni!

simeon stalpnicul png

Dup─â Puya ┼či Connect-R, iat─â c─â ┼či amanta fostului ministru Dan Matei Agathon, Silvia Stanciu, o atac─â, pe note muzicale, pe "Scorpia de la Izvorani".

├Än videoclipul piesei ÔÇ×Poale-n br├óu" apare secven┼úa memorabil─â ├«n care Moni ├«┼či pune po┼četa ├«n cap.

Vestitul cuplu Monica-Irinel Columbeanu continu─â s─â fie o surs─â nesecat─â de inspira┼úie pentru soli┼čtii autohtoni.

Uite-o aici pe Moni - "scorpia de la Izvorani"

Ace┼čtia nu pierd nici o ocazie s─â-i ironizeze pe Moni ┼či pe Iri ├«n versurile lor sau ├«n videoclipuri, principala vizat─â fiind st─âp├óna de la Izvorani, descris─â ca o biat─â provincial─â ie┼čit─â la v├ónat de miliardari trecu┼úi de mult de prima tinere┼úe.

Dup─â ce Puya l-a apostrofat pe Irinel c─â ┼či-a luat "model ├«n loc de Viagra", iar Connect-R i-a dedicat Monic─âi refrenul sugestiv "Fata de la ┼úar─â", iat─â c─â nici solistele de etno nu se las─â mai prejos.

┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á Mai cite┼čte:Monica: ┬źDe ast─âzi m─â comport ca o jigodie!┬╗Moni l-a f─âcut "retardat" pe partenerul ei de la "Dansez"Moni 20.000 ÔéČ la ┬źDansez┬╗, Ramona 6.000 ÔéČ ├«n jungl─â!Moni, l─âsat─â balt─â ┼či de ultimul ┼čofer!Moni Columbeanu, goal─â pentru 25.000 de euro

Chiar dac─â ┼či ea tr─âie┼čte de ani buni ├«n concubinaj cu un b─ârbat mai mare cu trei decenii dec├ót ea, Silvia Stanciu, alias Sylvie, nimeni alta dec├ót amanta fostului ministru Dan Matei Agathon, a f─âcut ┼či ea mi┼čto de Moni ├«n ultimul ei videoclip la piesa "Poale-n br├óu".

F─âr─â s─â se sinchiseasc─â de faptul c─â ┼či ea este n─âscut─â la Pite┼čti, Silvia se ia de fetele de la ┼úar─â, plecate ├«n lume cu scopul f─â┼úi┼č de a deveni vedete ag─â┼ú├óndu-se de bra┼úul unui "domn cu barb─â", care le ofer─â "cheile, ma┼čina cu brieloc cu tot" ┼či le sponsorizeaz─â silicoanele.

image

Din videoclip nu putea s─â lipseasc─â nici scena memorabil─â ├«n care, ajuns─â ├«ntr-un magazin de fi┼úe de la Paris, Moni ┼či-a pus po┼četa ├«n cap pe post de c─âciul─â.

┬źNu m─â reg─âsesc ├«n aceste piese!┬╗

Chiar dac─â a fost luat─â peste picior ├«n repetate r├ónduri de soli┼čti, care i-au dedicat versuri cu sub├«n┼úeles, Monica Columbeanu nu pare deloc afectat─â de acestea.

ÔÇ×Nu m─â reg─âsesc deloc ├«n aceste piese", a declarat Moni, care chiar se amuz─â c├ónd ascult─â melodiile cu pricina.

Alina Sorescu (9) jpg
Angelina Jolie (2) jpg
gina pistol playboy 3 webp
Ana Maria Margean 2 jpg
FotoJet (2) jpg
anca dinicu (2) jpg
alec baldwin jpeg
lama margherita clejani fulgy jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (2) jpg
netflix tableta 412 jpg
foto 1   caine surfjpg jpg
6 front masini electrice poza mare jpg
dirty dancing jpg jpeg
Palarie 8 jpg