Şi vedetele se ceartă cu familia ca la uşa cortului

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Şi ce dacă sunt vedete? Nici din familiile persoanelor publice nu lipsesc probleme.

Din ce în ce mai multe vip-uri îşi spală rufele în public. Cel mai recent este scandalul dintre Gabriela Cristea şi tatăl ei, Eugeniu. Iar cea mai recentă împăcare, după 17 ani de supărări, este cea dintre solista Nicola şi unul dintre fiii ei, Andrei.

Gabriela Cristea, acuzată că şi-a omorât mama

Vedeta tv a fugit de acasă atunci când avea 18 ani. După două decenii, Gabi nu a reuşit să revină la sentimente mai bune faţă de rudele sale, chiar şi cele mai îndepărtate.

De curând, bruneta a fost acuzată de către tatăl ei, Eugeniu Cristea, de crimă. Acesta susţine că moartea soţiei lui a fost cauzată de faptul că Gabriela a refuzat să mai vorbească vreodată cu ei. Aceasta raceală îndelungată ar fi îmbolnavit-o pe mama ei, care a murit în vara anului 2012.

Oana Zăvoranu, în conflictne încetat cu mama sa

Certurile dintre Oana Zăvoranu şi mama sa au devenit o obişnuinţă. Cele două nu se jenează să-şi „spele rufele în public", ori de câte ori au ocazia. Motivul disputei interminabile a fost averea pe care au avut-o de împărţit după moartea tatălui vitreg al Oanei.

În timp, totul a degenerat şi vedeta şi-a suspectat mama pentru moartea tatălui. De atunci, însă, cele două au revenit la sentimente mai bune şi, după ce Oana a divorţat de Pepe, s-au împăcat. Ba, mai mult, Marioara Zăvoranu îi face cadouri scumpe fiicei sale. Recent i-a cumpărat o nouă maşină, un Porsche Cayenne S în valoare de 60.000 de euro.

Tatăl Nicoletei Luciu e fost alcoolic

Vedeta tv şi tatăl său nu şi-au mai vorbit de foarte mulţi ani. Nicoleta şi-a acuzat părintele că este tot timpul beat şi că în copilărie le ţinea pe ea, pe sora, pe fratele şi pe mama lor într-o teroare continuă.

Nicoleta nu a avut linişte până nu s-a pronunţat divorţul celor doi. Ion Luciu, căzut în patima alcoolului, locuieşte singur într-un apartament cu trei camere, în Drumul Taberei. Cei trei copiii ai săi, Nicoleta, Iuliana şi Dan, nu îl mai vizitează. Bărbatul nu a fost invitat nici la nunta Nicoletei, nici la botezul copiilor vedetei.

Marian Drăgulescu şi părinţii s-au certat pentru o casă

Gimnastul este în conflict cu părinţii săi de aproape trei ani. Aceştia s-au certat după ce sportivul şi-a vândut casa părintească de la Călugăreni fară să le aducă la cunoştinţă acest fapt. Gurile rele spun că cea vinovată pentru vânzarea pe ascuns a casei este Corina, soţia lui Marian. Chiar dacă cei doi nu au recunoscut niciodată această ceartă, neînţelegerea este evidentă având în vedere că aceştia nu au fost prezenţi la nunta lui Marian cu Corina, eveniment care a avut loc în urmă cu un an şi jumătate.

Nicola s-a împăcat cu fiul ei după 17 ani

După 17 ani de neînţelegeri, Nicola şi fiul ei secret, Andrei (26 de ani), au îngropat securea războiului. Despre acest băiat al artistei s-a aflat îm primăvara lui 2011, când tânărul şi-a spus povestea la tv şi i-a reproşat celebrei sale mame că nu are grijă de el, că a fost crescut de bunicii din partea tatălui, iar în copilărie a fost trimis la o creşă cu program săptămânal. Toate acestea au fost însă şterse cu buretele.

Băiatul şi-a iertat mama şi cei doi se înţeleg acum de minune. Ba, mai mult, Nicola s-a împrietenitşi cu iubita lui Andrei, aşa cum face orice mamă cu posibilele nore. Nu atât de fericit este cazul Gabrielei Cristea. Fosta vedetă Kanal D a plecat de-acasă când era adolescentă şi de atunci relaţia ei cu părinţii s-a răcit. Între timp, Gabriela şi-a pierdut mama, dar asta tot nu a dus la împăcarea ei cu familia. Recent, tatăl brunetei a ieşit la rampă cu o teorie care a supărat-o mult pe Gabriela. Domnul Eugeniu a susţinut într-o emisiune televizată că fiica ei este vinovată de moartea soţiei lui.

Marijuana, certată cu tatăl său

Dana Coteanu, alias Marijuana, a avut de când se ştie probleme de toate felurile. După ce mama sa a murit răpusă de cancer, cântăreaţa a început să nu se mai înţeleagă cu tatăl său, care a condamnat inclusiv relaţia cu Sebastian, actualul soţ al vedetei.

Acesta a fost absent de la nunta celor doi, refuzând înainte de oficializarea relaţiei să locuiască sub acelaşi acoperiş cu tânărul căruia, crede tatăl Marijuanei, îi place mai degrabă băutura decât munca, aşa că l-a dat pe uşă afară. Bărbatul nu a fost niciodată de acord ca fiica ei să-şi întreţină soţul.

Teo Trandafir nu vorbeşte cu tatăl ei

Ion Uţă, tatăl vedetei tv, nu s-a împăcat niciodată prea bine cu succesul fiicei sale. Acesta a făcut fel de fel de dezvăluiri despre Teo, lcru ce a supărat-o la culme pe vedetă.

La nunta cu fostul rugbist Constantin Iosef a fost prezentă doar mama ei, Elena, iar tatăl său, medicul Ion Uţă, a aşteptat cu sufletul la gură un telefon până în ultima zi ca să fie şi el prezent, dar degeaba! Drept răzbunare, acesta nu şi-a chemat nici el fiica la nunta lui care a avut loc doar trei săptămâni mai târziu.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net