Şobolanii mutanţi terorizează capitala unei ţări! O echipă de lunetişti şi 45 de tone de otravă în lupta cu monştrii

Ultima actualizare:

Problema a căpătat însă proporţii monstruoase, capitala Iranului fiind invadată de şobolani uriaşi, care ajung să cântărească 5 kilograme. Autorităţile municipale au achiziţionat 45 de tone de otravă pentru eradicarea rozătoarelor, potrivit "Huffington Post". Ismail Kahram, consilier municipal în probleme de mediu spune că se pare că şobolanii au suferit o mutaţie genetică ca urmare a radiaţiilor şi substanţelor chimice folosite împotriva lor:

"Sunt acum mai mari şi arată diferit. Au ajuns să cântărească de la 60 de grame la cinci kilograme, pisicile sunt mai mici ca ei". "Huffington Post" a cerut opinia altor experţi în şobolani pentru a verifica validitatea celor spuse de Kahram. David Baker, de la laboratorul veterinar LSU, susţine că supradimensionarea nu ar fi un rezultat al mutaţiei genetice. Acesta spune că există însă câteva specii de şobolani "uriaşi" în lume. În Evul Mediu ar fi trăit şi în Europa şobolani negri foarte mari.

La Teheran, o echipă de lunetişti vânează şobolanii gigantici pe timpul nopţii. Cu ajutorul unor puşti echipate cu infraroşii ar fi fost ucise 2.205 de rozătoare până acum.

image
image
image
image
image
image
Picnic regele Charles Valea Zalanului 3 iunie 2023 (6) jpg
femeie jpg
Nivel scăzut de serotonină simptome jpeg
Rugăciune cu biblia. Foto Daniel Guță
Tineri telefon FOTO Shutterstock jpg
tineri disparuti mexic jpg