Soţia lui Cabral, liber la făcut copii!

simeon stalpnicul png

Andreea Ibacka se poate considera o norocoasă în adevăratul sens al cuvântului! Soţia lui Cabral este una dintre puţinele actriţe care, în contractul semnat cu postul “Acasă TV”, nu are clauză conform căreia să nu aibă voie să rămână însărcinată pe perioada filmărilor.

Andreea Ibacka are liber la făcut copii, deoarece contractul semnat cu MediaPro nu-i interzice acest lucru. Ce-i drept, actriţa nu se grăbeşte să devină mamă, însă are în vizor acest lucru, mai ales că ea respectă cu desăvârşire zicalele din popor.

"Ştiu că se spune că, în viaţă, pentru a fi un om împlinit, trebuie să ridici o casă, să sădeşti un pom şi să faci un copil. Acesta este rostul fiecărui om pe pământ. Din fericire, în contractul meu nu scrie că nu am voie să rămân însărcinată pe perioada filmărilor, dar cred că, dacă s-ar întâmpla acest lucru, voi anunţa, că aşa e frumos. Nu mi-am propus să rămân acum însărcinată, dar încep încet, încet să fac ce mi-am propus. De Crăciun mi-am cumpărat un brăduţ într-un ghiveci, l-am împodobit, iar în ianuarie, după ce îi dau jos beteala, îl voi sădi. Şi aşa rezolv treaba cu săditul pomului", a declarat Andreea Ibacka pentru Click!

În ceea ce priveşte neînţelegerea actriţei Nicoleta Luciu cu MediaPro, atunci când aceasta a rămas însărcinată prima dată , Andreea susţine că, dacă ar fi anunţat "mai marii" postului că a rămas gravidă, nu ar fi fost nici o problemă.

"Nu cred că a fost scandal când a rămas Nicoleta însărcinată, cred că mai degrabă a fost o neînţelegere. Probabil, dacă ar fi spus că este însărcinată ar fi fost mai bine. Mai ales dacă spui din timp, se mai poate modifica scenariul la telenovele, asta în funcţie de rolul pe care îl ai. Nu pot vorbi în numele tuturor, dar în contractul meu nu se regăseşte o clauză care să îmi interzică să rămân însărcinată", ne-a mai spus actriţa "Acasă TV".

S-au căsătorit în vară

După patru ani de relaţie, prezentatorul de la "Poveştiri de noapte" (Acasă TV) Cabral Ibacka şi actriţa Andreea Pătraşcu s-au căsătorit civil pe 1 iunie, la Primăria Sectorului 3, iar pe 4 au făcut petrecerea la centrul de evenimente Ambasad'Or din Otopeni.

Naşii de cununie au fost Răzvan Fodor şi soţia lui Irina, iar la nuntă au fost prezenţi în jur de 250 de invitaţi.

Luciu, interzis să facă copii în perioada filmărilor

După ce a rămas însărcinată prima dată, cu Zsolt jr., Nicoleta Luciu s-a ales cu o clauză în plus în contractul semnat cu MediaPro.

Actriţa le-a dat peste cap scenariul telenovelei în care juca, în momentul în care a anunţat că va deveni mamă. Astfel că, angajatorii i-au făcut un contract mai "special" în care îi interziceau acest lucru.

Pentru a nu se pune rău cu ei, actriţa s-a supus cerinţelor şi abia după ce i-a expirat contractul a putut rămâne însărcinată din nou.

Diana Dumitrescu, acelaşi contract ca Nicoleta Luciu

Nici actriţa Diana Dumitrescu nu poate rămâne însărcinată, asta nu din cauza unor probleme de sănătate, ci pentru că respectivul contract semnat cu postul "Acasă TV" la care lucrează, îi interzice acest lucru.

Cu toate că este pregătită pentru a deveni mamă, soţia lui Ducu Ion este nevoită să mai amâne momentul, asta până când îi va expira contractul care are această clauză.

Citeşte şi:

Ce a făcut Cabral de Crăciun: «Am stat cu fiică-mea în vârful patului şi ne-am uitat la desene»

Cabral culege roadele impotriva discriminării: «Mai avem motive de bucurie»

Cabral cumpara cadouri doar pentru fetita si sotia lui

Cum va petrece Cabral Anul Nou: «E ultimul revelion»

meghan markle harry regina jpeg
meghan markle harry regina jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
gabriela cristea
BeFunky collage (12) jpg
echipa nationala a iranului foto Captură video Twitter jpg
Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
image
image
image
image
elon musk foto profimedia
militar pedofil jpeg
1 priscilla chan si mark zuckerberg jpg jpeg
calendar ortodox 2021 29 septembrie sfantul cuvios chiriac sihastrul png
talibani
Regina Elisabeta