Şpagă de 500.000 £ în familia regală britanică - VIDEO

Ultima actualizare:

    Ducesa de York, Sarah Ferguson în timp ce bătea palma pentru a primi cei 500.000 de lire sterline
Ducesa de York, Sarah Ferguson în timp ce bătea palma pentru a primi cei 500.000 de lire sterline

Ducesa de York a fost filmată când încerca să obţină 500.000 de lire sterline pentru a stabili o întâlnire între un om de afaceri  şi fostul său soţ, Prinţul Andrew al Marii Britanii. Flagrantul a fost pus în scenă de reporterii sub acoperire de la publicaţia britanică News Of The World.

Sarah Ferguson a fost filmată, joi seara, când a primit 40.000 de dolari cash de la un reporter sub acoperire al News of the World, susţinând că îi poate oferi acestuia acces direct către Ducele de York.Vezi aici VIDEO

Tabloidul, care nu prezintă înregistrarea video, susţine că Ferguson a promis că-l va prezenta pe falsul om de afaceri prinţului, reprezentant special al Marii Britanii pentru afaceri internaţionale.

Întreaga discuţie între Ducesă şi reporterul News of the World a fost filmată. Aceasta a acceptat un avans de 40.000 de dolari cash şi a promis afaceristului că îi va deschide orice uşă.

simeon stalpnicul png

Deşi Ducele de York, cel de-al doilea fiu al Reginei Elisabeta a II-a, nu ştie nimic despre înţelegere, Ferguson i-a spus reporterului că acesta i-ar fi recomandat să ceară 500.000 de lire. "Ştie că trebuie să subscrie la mine pentru că nu am bani. Aşa că dacă vrei să îl cunoşti pentru afaceri, ai grijă de mine şi el va avea grijă de tine...vei primi înapoi înzecit", ar fi spus prinţesa.

Ducesa s-a întâlnit cu falsul afacerist de două ori, prima dată la un hotel din New York şi apoi la un club exclusivist din Londra. După cea de-a doua întâlnire, Ferguson a fost condusă de reporter într-un apartament, unde au bătut palma pentru înţelegerea potrivit căreia Ferguson trebuia să-l prezinte pe afacerist fostului său soţ.

Palatul Buckingham a refuzat să comenteze acuzaţiile publicate duminică de News of the World potrivit cărora Sarah Ferguson a fost de acord ca jumătate de milion de lire să îi fie viraţi în contul personal pentru favoarea oferită aşa-zisului om de afaceri.

simeon stalpnicul png

Potrivit News of the World, Ducesa ar mai fi primit bani pentru asemenea favoruri de la oameni de afaceri străini.

Ducele şi Ducesa de York au divorţat în 1996, dar au rămas prieteni apropiaţi. Potrivit publicaţiei britanice, în cadrul discuţiei cu aşa-zisul afacerist, Ducesa a vorbit despre relaţia dintre ea şi fostul său soţ, spunând că sunt cel mai fericit cuplu divorţat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net