Spionul vedetă: Bijou, Paşte franţuzesc
Solista nu va mânca drob, friptură de miel sau stufat, ci îşi va răsfăţa papilele gustative cu icre negre şi roşii, bruschete cu cremă de castraveţi, foie gras, crab şi sote de ciuperci cu somon.
De pe masa ei de Paşte nu va lipsi nici preparatul ei preferat, Tartiflette, un fel de musaca cu şuncă, ceapă şi un sortiment de brânză, Reblochon, care se găseşte numai iarna şi pe care Bijou îl păstrează cu sfinţenie în frigider. "Noi mâncăm foarte mult de Paşte şi numai lucruri deosebite", a declarat artista. ------------------------------------------------------------------------------
Spionul-vedetă îţi dă cele mai tari informaţii despre vedete direct de la sursă. El trăieşte printre VIP-uri şi ne spune şi nouă ce fac acestea când nu se află pe scenă, la televizor sau la evenimentele mondene... Textul este un pamflet şi trebuie tratat corespunzător...