Starurile au ieşit la bălăceală în țări mai calde

Ultima actualizare:

    Victoria Silvstedt,  parade sexy în  Saint Barthélemy
Victoria Silvstedt, parade sexy în Saint Barthélemy

Nu le pasă de pericol! Starurile au ieşit la bălăceală în ţări mai calde, deşi exista riscul contaminării cu virusul COVID-19. Au uitat şi de măşti, şi de distanţarea socială.

Actorul francez Vincent Cassel (53 de ani) şi soţia sa, manechinul Tina Kunakey, de numai 23 de ani, şi-au petrecut Sărbătorile în Rio de Janeiro, Brazilia. S-au plimbat fără măşti, au făcut plajă şi surf.

Vincent Cassel şi Tina Kunakey  s-au distrat în Rio de Janeiro
Vincent Cassel şi Tina Kunakey s-au distrat în Rio de Janeiro

De când s-au cunoscut, în 2015, cei doi susţin că se iubesc ca în prima zi. Vincent Cassel, care are o avere de 40 de milioane de dolari, este tatăl a două fete, Deva, de 16 ani, şi Léonie, de 10 ani, din căsnicia cu Monica Bellucci, care a durat din 1999 până în 2013.

Brad Pitt a făcut scufundări  în Turks & Caicos
Brad Pitt a făcut scufundări în Turks & Caicos

Actorul Brad Pitt (57 de ani), care are averea de 300 de milioane de dolari, şi-a petrecut o vacanţă de Anul Nou în Insulele Turks & Caicos din Marea Caraibelor împreună cu prietenul lui, Flea (58 de ani), basistul trupei Red Hot Chili Peppers.

Rumer Willis  a făcut baie  în apa rece  cu prietenul
Rumer Willis a făcut baie în apa rece cu prietenul

Amândoi au făcut scufundări. Brad şi-a petrecut Crăciunul împreună cu copiii lui biologici, Shiloh (14 ani), şi gemenii Knox şi Vivienne, de 12 ani. Însă, de Anul Nou, ei au rămas cu mama lor, Angelina Jolie (45 de ani), şi cu copiii adoptivi ai lor, Maddox (19 ani), Pax (17 ani), Zahara (15 ani). 

Adam Brody şi  Leighton Meester  au făcut surf  în Malibu
Adam Brody şi Leighton Meester au făcut surf în Malibu

Cântăreaţa Dua Lipa (25 de ani) şi-a petrecut o vacanţă de Anul Nou în Tulum, Mexic. Vedeta, care are o avere de 16 milioane de dolari, a fost însoţită de iubitul ei, Anwar Hadid, de 21 de ani.

Victoria Silvstedt (46 de ani) a fost surprinsă de paparazzi în timp ce se distra într-un costum de baie foarte sexy în insula Saint Barthélemy din Marea Caraibelor. Fotomodelul suedez cu o avere de 15 milioane de dolari şi-a făcut vacanţa de Sărbători la bălăceală.

Actorii Leighton Meester (34 de ani) şi soţul său, Adam Brody (41 de ani), ambii cu o avere de 16 milioane de dolari, au ales să se distreze făcând surf în Malibu de Sărbători. Rumer Willis (32 de ani), fiica lui Demi Moore şi a lui Bruce Willis, a făcut baie în apa rece împreună cu prietenul ei, Armie Hammer (34 de ani). Ea a pus poza, recent, pe o reţea socială, fără să precizeze unde anume se aflau.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net