Stoichiţă: "Steaua e favorită la titlu după venirea jucătorilor de la Urziceni"

"Am încredere mare în Ilie şi în Steaua. O să joace foarte bine, o să vedeţi. Steaua joacă bine, cu excepţia meciului de la Zurich, care a avut o mare încărcătură. Erau mulţi jucători noi care erau în ipostaza de a se califica în grupele Ligii Europa. Bine că au trecut de acel hop şi cred că de acum încolo îşi vor da drumul la un joc spectaculos. Steaua a luat jucători foarte buni de la Urziceni, o să fie o concurenţă mare acum. Steaua va avea un cuvânt greu de spus în acest campionat. Steaua e pe primul loc acum, e un mare lucru, probabil că e favorită la câştigarea titlului", a spus Stoichiţă, care a menţionat că aşteaptă ca transferurile unor jucători de la Steaua la Astra Ploieşti să se concretizeze.

La rândul său, fostul antrenor al Unirii Urziceni, Roni Levi, consideră că Steaua era o echipă bună, dar după perfectarea transferurilor jucătorilor de la vicecampioana României, va fi una foarte bună.

"Am auzit că mulţi jucători de la Urziceni vor pleca la Steaua, aproape jumătate de echipă. Este foarte bine pentru Steaua, că îi va ajuta mult. Steaua până acum a fost bună, iar de acum încolo va fi foarte bună, dar nu ştiu dacă va câştiga campionatul", a adăugat Levi.

2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
Regina Elisabeta, Regele Charles si Camilla Parker Bowles Foto Gettyimages (1) jpg
Adelina Pestriţu
Tora Vasilescu
Mihai Șora Sursă: Profimedia
FotoJet jpg
image png
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
alimente shutterstock 392741167 jpg
vladimir putin si bomba nucleara
image
image
image
image
Ceapa 1 jpg
Delia Lugojan, Robert şi Matei jpg
Mariana Mamonova   pe front jpg
calendar ortodox 2021 28 septembrie sfantul cuvios hariton marturisitorul png
whatsapp 1212017 1920 jpg
FotoJet jpg