Stoichiţă: "Steaua e favorită la titlu după venirea jucătorilor de la Urziceni"

Ultima actualizare:

"Am încredere mare în Ilie şi în Steaua. O să joace foarte bine, o să vedeţi. Steaua joacă bine, cu excepţia meciului de la Zurich, care a avut o mare încărcătură. Erau mulţi jucători noi care erau în ipostaza de a se califica în grupele Ligii Europa. Bine că au trecut de acel hop şi cred că de acum încolo îşi vor da drumul la un joc spectaculos. Steaua a luat jucători foarte buni de la Urziceni, o să fie o concurenţă mare acum. Steaua va avea un cuvânt greu de spus în acest campionat. Steaua e pe primul loc acum, e un mare lucru, probabil că e favorită la câştigarea titlului", a spus Stoichiţă, care a menţionat că aşteaptă ca transferurile unor jucători de la Steaua la Astra Ploieşti să se concretizeze.

La rândul său, fostul antrenor al Unirii Urziceni, Roni Levi, consideră că Steaua era o echipă bună, dar după perfectarea transferurilor jucătorilor de la vicecampioana României, va fi una foarte bună.

"Am auzit că mulţi jucători de la Urziceni vor pleca la Steaua, aproape jumătate de echipă. Este foarte bine pentru Steaua, că îi va ajuta mult. Steaua până acum a fost bună, iar de acum încolo va fi foarte bună, dar nu ştiu dacă va câştiga campionatul", a adăugat Levi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Epava Titanicului (© NOAA / Institute for Exploration / University of Rhode Island / Wikimedia Commons)
easter bell 3321946 1280 jpg
carti biblioteca birou jpeg
scoala jpg
preot freepik jpg
ploaie jpg
Transilvania şi Basarabia, lebedele Mării Negre (din arhiva personală a lui Constantin Cumpănă) jpg
umar kamani nada adelle nunta profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net