Şumudică a albit într-o lună!

Ultima actualizare:

Presiunea de la Rapid a fost cea care i-a adus transformarea vizibilă. Jucătorii erau încântaţi de „Şumi" în momentul în care a fost instalat în Giuleşti, iar în stagiul de pregătire din Slovenia acesta era apreciat de jucători.

CITEŞTE ŞI:

Şumudică, enervat de Lazăr

Şumudică: "Mai am nevoie de jucători, suferim rău şi sunt îngrijorat"

Şumudică cere atacanţi

Şumudică: "Sburlea şi Roman se vor integra repede şi mai luăm un atacant"

„La antrenamente ne place cu el. E dechis faţă de noi", spuneau rapidiştii. Numai că, din cantonamentul din Austria, Şumudică s-a schimbat complet.

A devenit destul de rece faţă de fotbalişti, destul de nervos, iar în timpul meciurilor a avut reacţii necontrolate la adresa lor. Giuleştenii nu câştigaseră nici un meci amical, iar antrenorul de 39 de ani era un pachet de nervi.

Jucători de bază, ca Herea, Roman sau Lazăr au fost criticaţi aspru de antrenor spre nemulţumirea acestora. Fire năvalnică, Şumi abia se mai putea controla, iar apropiaţii lui spun că a apelat chiar la calmante. La partida cu Ried, pierdută cu 3-0, tehnicianul a fost surprins luând medicamente pe bancă!

Faptul că Marius Şumudică pierde controlul asupra jucătorilor tinde să devină evident. Introdus la pauza meciului cu Ajax, Costin Lazăr a fost scos după doar 15 minute deoarece nu respecta indicaţiile tactice ale lui Şumudică.

A urmat un scandal incredibil între cei doi. "Taci, mă, din gură! Nu mai ţipa la mine, lasă-mă să joc!", i-a strigat Lazăr. Imediat, Şumudică l-a chemat pe bancă: "Hai, Costine, vino lângă mine să îţi spun ceva! Treci pe bancă lângă mine!".

Lazăr a răbufnit la adresa antrenorului, fiind nemulţumit şi de faptul că nu este lăsat să se transfere. Încă de la sfârşitul sezonului, mijlocaşul i-a transmis lui Copos că vrea să plece, dar patronul din Giuleşti nici nu a vrut să audă de acest lucru.

Lazăr e totuşi gata să se împace cu Şumudică: "Sper ca domnul profesor să mă ierte. I-am explicat că am avut acea ieşire deoarece eram nervos".

Au câştigat doar un meci în amicale!

Rapid - Sibir Novosibirsk (Rusia)1-3Rapid - FC Koper (Slovenia)1-1Rapid - SV Josko Ried (Austria)0-3Rapid - Partizan (Serbia)0-1Rapid - 1.SC Znojmo (Cehia)4-0Rapid - Ajax (Olanda)1-1

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cristian muresan 4 jpeg
image
image
image
image
image
image
bebelus bona imagini jpg
mana maicii domnului jpg
ploaie jpg
ion luca caragiale captura video jpg
church 407846 1280 jpg
liturgy 5003278 1280 jpg
cel mai lung cuvânt din lume jpg
ATM jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net