Surorile Cheeky , aventuri în Delta Dunării

Ultima actualizare:

Surorile Cheeky Monica şi Gabriela, prezentatorul rubricii "Vremea" de la Pro Tv, Victor Slav şi coregraful de la "Dansez pentru tine", Bursucu, vor trece prin probe de foc, se vor întrece în gătit, curăţenie şi divertisment asigurat, pentru a putea acorda astfel un ajutor unei familii nevoiaşe.

Misiunea lor nu este deloc uşoară, pentru că cei patru trebuie să îi împresioneze pe clienţii pensiunii din Deltă, să arate cât de buni bucătari sunt, să menţină curăţenia în gospodărie, să prindă peşte proaspăt şi să îi întreţină pe turişti şi copiii acestora.

Mereu cu zâmbetul pe buze şi cu glumele la purtător, Victor Slav se va remarca detaşat la capitolul pescuit. Spre uimirea tuturor celor de la pensiune, Victor va pescui neaşteptat de mult: peste 20 de peşti, pe care va trebui să îi şi găteasca pentru a asigura astfel masa clienţilor din pensiune.

Nu la fel de nostimă se va dovedi experienţa pescuitului pentru Cheeky Girls. Monica şi Gabriela vor fi cu adevărat oripilate când le va veni rândul să caute râme. Iar peripeţiile lor nu se vor opri aici, pentru că şi barca le va da dureri de cap.

Pe o vreme din ce în ce mai neprietenoasă, cu un cer aproape negru, fetele vor fi nevoite să iasă la pescuit. Numai că barca se va dovedi foarte greu de condus: în cele din urmă, Monica şi Gabriela se vor împotmoli şi vor fi pe punctul de a intra într-o salcie. Monica va excela în bucătarie, spre bucuria celor cazaţi la pensiune.

Ca o adevărata gospodină, ea va găti o supă de găină pentru care va pretinde să primească numai laude. Cele doua surori nu se vor da în lături de la a spăla mormane de vase, de la a servi la masă şi de la joaca cu cei mici. Şi vestimentaţia le va da bătai de cap fetelor. Crezând că vor ajunge în Delta într-o perioadă caniculară, ele şi-au luat în bagaj haine puţine şi subţiri.

Drept urmare, pe o vreme ploiasă şi răcoroasă care le-a surprins pe amândouă, Monica şi Gabriela se vor "încălzi" doar cu pelerinele de ploaie. Mai mult, când vor ajunge la biserică, îmbrăcate în pantaloni scurţi şi maieuri, vor fi nevoite să se acopere cu câte un şal pentru a putea intra.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
urs freepik jpg
Locul din orașul Slănic, Prahova, unde s-a stabilit un perimetru de siguranță în urma surpării unei străzi. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
focsa si sotia jpg
protest fabrica Ludus jpeg
img jpg
conac le richmond jpg
Card bancar plată cu cardul FOTO Shutterstock jpg
Printul Paul Lambrino de Romania si Printesa Lia (3) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net