Syda, făcut praf de un designer român! Nici EBa nu a fost lăudată! - FOTO

Ultima actualizare:

    Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu s-au căsătorit
Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu s-au căsătorit

EBa şi Syda au încercat să arate impecabil la cel mai important eveniment din viaţa lor, însă designerii sunt de părere că nu au reuşit să se îmbrace exemplar.

Adina Buzatu a comentat pentru Ring ţinutele mirilor! Designerul a  explicat că atât la cununia religioasă, cât şi la cea oficială, Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu nu purtat creaţii potrivite.

"I se potriveşte excelent, însă coafura naturală trebuia puţin definită. E clar că încontinuu a deranjat-o părul şi a avut tendinţa să-l dea după ureche", a spus creatoarea de modă despre rochia purtată de mezina preşedintelui la cununia oficială.

"O rochie de mireasă simplă, frumoasă, dar puţin prea scurtă pentru modelul cu crinolină. Astfel de rochii se poartă până în pământ. Probabil în ultimul moment a înlocuit pantofii cu unii mai înalţi", a mai spus Adina Buzatu.

Rochia purtată de Elena Băsescu în timpul ceremoniei oficiale

Ginerele, ceas de 30.000 €
Ginerele, ceas de 30.000 €

Designerul român l-a criticat mai dur pe Syda. "Mirele este recunoscut pentru apariţiile trendy şi ne-am fi aşteptat să îmbrace cu această ocazie un costum cu croi italian, nicidecum german, şi dintr-o stofă fără luciu. Pantalonul este prea strâmt în partea de sus şi larg în partea de jos. I-ar fi stat mult mai bine un pantalon conic. Mâneca sacoului este mult prea scurtă, lăsând la vedere întreaga manşetă, iar ceasul supradimensionat nu este potrivit.", a spus Adina Buzatu despre costumul purtat de Bogdan la Primăria Sectorului 2.

Bogdan Ionescu, alături de mama lui, la cununia oficială

simeon stalpnicul png


    Ginerele, ceas de 30.000 €
Ginerele, ceas de 30.000 €

"O variantă clasică frumoasă de ţinută de ceremonie, însă cu mari greşeli de detaliu. Manşeta de la cămaşă iese mult prea mult din mâneca sacoului, iar ceasul de aur este complet nepotrivit. La astfel de evenimente, în general, nu se poartă ceas sau, cel mult, unul de buzunar. Dacă ar fi dorit să poarte totuşi un ceas de mână, trebuia să fie un model de seară extraplat, fin, cu o curea din piele. Indiferent ce fel de ceas purtaţi, acesta trebuie să fie întotdeauna sub manşeta de la cămaşă şi nu purtat la vedere, ostentativ!", a mai comentat designerul despre costul purtat de Syda la Biserica Sfântul Spiridon Cel Nou din Capitală.

În schimb, Cătălin Botezatu, care s-a numărat printre invitaţi, a avut numai cuvinte de laudă la adresa Elenei Băsescu.

„La cununie, Elena a purtat o rochie frumoasă, Dior, care emană un romantism extraordinar şi simplitate. Chiar dacă este o rochie de brand, e rafinată şi simplă în acelaşi timp. La rochia de mireasă am admirat corsajul. Ce îşi poate dori o femeie decât o rochie de mireasă de prinţesă, preţioasă, din dantelă franţuzească? Ea a optat pentru crinolină", a declarat Cătălin Botezatu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net