Tânăra ucisă de poliţist, înmormântată cu onoruri militare

Pentru a evita apariţia presei la înmormântare, familia Ginei a decis ca trupul fetei să fie ridicat de la IML vineri după-amiază. Sicriul a fost depus la capela cimitirului Ghencea Militar, din cartierul Drumul Taberei, din Bucureşti până ieri.

Prietenii apropiaţi i-au adus un ultim omagiu celei care până nu de mult le-a fost colegă. Cortegiul funerar a plecat spre Cimitirul Ghencea Militar, de pe strada Cooperativei, în jurul orei 11.00.

"În momentul în care maşina mortuară a părăsit cimitirul, una dintre prietenele cele mai bune ale Ginei a leşinat. Era o atmosferă tensionată, tristă, aşa cum nu am mai văzut de mult timp. Coşciugul era înconjurat de zeci de buchete de flori. Când a ieşit pe poartă nu am mai rezistat şi am început să plâng şi eu. Ce să mai zic, era jale", ne-a spus unul dintre militarii de gardă.

Prieteni din copilărie, colegi şi rude au aşteptat minute-n şir în frig, printre mormane de zăpadă, ca soborul de preoţi, trei la număr, să termine slujba de pomenire. Înainte ca sicriul să fie acoperit cu pământ, garda de onoare, care aştepta în faţa capelei, a tras câteva salve pentru tânăra care a încercat să-şi croiască un drum în viaţă intrând în Armata Română.

Focurile de armă au speriat-o pe o tânără care a alunecat şi a căzut într-o groapă de lângă cea a Ginei, care rămăsese fără capac.

În mai puţin de o oră, aplauzele, lacrimile şi cuvintele de dor şi jale au fost sugrumate de tăcere. Ningea, era ger şi doar coroanele de flori şi crucea mai aminteau că acolo va "trăi" veşnic Gina Bănică.

horoscop zilnic 1 martie jpeg
antonia sexy jpg
cub ioana ginghină png
4 front doctorita spagara jpg
cub iuliana marciuc png
Fumat - tigara - femeie care fumeaza FOTO Shutterstock
cub morris png
cub isabela onoriu png
image
image
image
image
image
image
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
Ivona Nenu jpg
cub sexy teniswomen png
4 front doctorita spagara jpg
calendar ortodox 2022 27 ianuarie aducerea moastelor sfantului ioan gură de aur jpg
condimente jpeg