Tăticii-VIP au dat în mintea copiilor!

Ultima actualizare:
Şerban Huidu
Şerban Huidu

Ce poate fi mai înduioşător decât un tătic, la joacă alături de copilul lui? În leagăn, la fotbal, la cofetărie, în parc, în tobogan sau tiribombă, părinţii-VIP ne atrag tot timpul atenţia.

Vara aceasta, parcă mai mult ca niciodată, paparazzii au ochit în parcuri celebrităţi masculine care au făcut o pasiune pentru locurile de joacă.

Mihai Morar

Adorabile gemene are Mihai Morar! Juratul de la „X Factor" (Antena 1)a fost surprins în parc,împingând din greu cele două triciclete în care se aflau Mara şi Cezara, în vârstă de doi ani şi jumătate.

Şerban Huidu

Luis Lazarus
Luis Lazarus

„Cârcotaşul" şi-a revenit spectaculos după accidentul suferit în decembrie, la schi, iar acum se bucură cât poate de des alături de familie. Huidu a fost surprins în parc cu cei doi băieţei, pe care nu i-a scăpat din ochi.

Luis Lazarus

Cristi Borcea
Cristi Borcea

Pentru a-şi sărbători fiica, Luis Lazarus (Zeus TV) a închiriat acum trei săptămâni „Insula Copiilor" din Herăstrău şi a creat o atmosferă ca în basme pentru pitici, dar şi pentru părinţi. Micuţa Ana a împlinit 5 ani.

Cristi Borcea

Robert Turcescu
Robert Turcescu

Proaspăt recăsătorit, Cristi Borcea nu uită că e şi tătic, nu doar soţ, aşa că a fost des surprins în compania celor trei copii. Acţionarul dinamovist a ieşit la joacă, în mall, şi s-a simţit bine pe scăunelele picilor.

Robert Turcescu

Laurenţiu
Laurenţiu

E dur pe micul ecran, dar în realitate „se topeşte" repede în faţa copiilor săi. Robert Turcescu are oricând o bilă albă ca părinte. Noi l-am surprins la joacă alături de Alex Stelian şi Ioana. Din gaşcă nu a lipsit Oana Sârbu.

Laurenţiu Reghecampf


    Laurenţiu
Laurenţiu

Se cunoaşte că are un tată fost fotbalist! Reghe junior a driblat de mama focului balonul cu tatăl său, Laurenţiu. La joc a asistat şi mămica Anamaria Prodan, probabil pe post de impresar, dar şi de arbitru.

Mai citeşte:

Cei mai sexy tătici de la Hollywood - FOTO

Jude Law a fost ales cel mai sexy tătic din filme - VIDEO

Ce bine vă stă la schimbat scutece!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
Locul din orașul Slănic, Prahova, unde s-a stabilit un perimetru de siguranță în urma surpării unei străzi. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
focsa si sotia jpg
protest fabrica Ludus jpeg
img jpg
conac le richmond jpg
Card bancar plată cu cardul FOTO Shutterstock jpg
Printul Paul Lambrino de Romania si Printesa Lia (3) jpg
vama veche foto Digital Adviser2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net